Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Sylwia,

Brama fajnie wygląda i domek też:)

Macie już zamontowany piec?

Cześć:):) Miło że mnie odwiedziłaś. Z bramy jestem bardzo a to bardzo zadowolona. Fajnie za jechać na działkę i otwierać własną furtkę żeby wejść na teren swojej działki.

Pieca jeszcze nie mamy.

Pozdrawiam :)

Super wszystko wyszło:) ale fajnie mieć drugi wjazd z innej strony :) miodzio.........

Chcieliśmy mieć dwa wjazdy na działkę. Ten oficjalny i mniej oficjalny.

Dzisiaj z panem od ogrodzenia się rozliczyłam. Cena nie była też wygórowana więc tym bardziej jestem zadowolona. Na wiosnę mogę poważnie zacząć się brać za działkę. W końcu będę mogła sadzić roślinki. Tylko mąż będzie musiał trochę nawieść ziemi w niektóre miejsca, ale muszę z tym wstrzymać się do wiosny:)

Pozdrawiam

cześć Sylwia, świetna brama, kawał roboty juz macie za sobą. Ja teraz żałuje że nie rozpoczelismy budowy od ogrodzenia, byłoby już z głowy bo poza względami estetycznymi jest bezpieczniej. Zamykasz bramy i nikt Ci nie łazi koło domku nie mówiąz juz o tym, ze teraz zostaje Ci tylko wykańczanie Koniczynki:)

Miłego dnia, buźka.

• 3 weeks później...
Nareszcie pobędziecie razem:) super....a budową się nie martw, co się odwlecze to nie uciecze.....zresztą są rzeczy ważniejsze niż budowa:D życzę samych milutkich chwil spędzonych razem:hug:

zgadzam sie z Gosią, mąż najważniejszy:) jak mój przyjeżdzał z Francji to tez nie liczyło się nic innego