mariomili 07.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cześć Sylwia, Brama fajnie wygląda i domek też Macie już zamontowany piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.11.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.11.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cześć Sylwia, Brama fajnie wygląda i domek też Macie już zamontowany piec? Cześć:) Miło że mnie odwiedziłaś. Z bramy jestem bardzo a to bardzo zadowolona. Fajnie za jechać na działkę i otwierać własną furtkę żeby wejść na teren swojej działki. Pieca jeszcze nie mamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.11.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Super wszystko wyszło:) ale fajnie mieć drugi wjazd z innej strony miodzio......... Chcieliśmy mieć dwa wjazdy na działkę. Ten oficjalny i mniej oficjalny. Dzisiaj z panem od ogrodzenia się rozliczyłam. Cena nie była też wygórowana więc tym bardziej jestem zadowolona. Na wiosnę mogę poważnie zacząć się brać za działkę. W końcu będę mogła sadzić roślinki. Tylko mąż będzie musiał trochę nawieść ziemi w niektóre miejsca, ale muszę z tym wstrzymać się do wiosny:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Bardzo ładne i elegancie to ogrodzenie:) Pogratulować Wam i Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Bardzo ładne i elegancie to ogrodzenie:) Pogratulować Wam i Panu Dziękuje za miłe słowo. Wcześniej wspominałaś że też będziecie się grodzić? Zaczęliście już coś robić w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak ;/ ale robimy wsłasnymi siłami. Ogrodzenie jest całe kupione z Castoramy. Chłopaki byliw sobote i mieli kopać i zalewać dołki pod pale, ale lało cały dzień. przelozyliśmy na piatek i sobote teraz. Mam nadzieje ze pogoda dopisze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.11.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 My też robiliśmy własnymi siłami (oprócz przeseł i bramy). Plan ogrodzenia i większość materiałów kupiliśmy w kwietniu. A dopiero teraz doczekaliśmy się efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 cześć Sylwia, świetna brama, kawał roboty juz macie za sobą. Ja teraz żałuje że nie rozpoczelismy budowy od ogrodzenia, byłoby już z głowy bo poza względami estetycznymi jest bezpieczniej. Zamykasz bramy i nikt Ci nie łazi koło domku nie mówiąz juz o tym, ze teraz zostaje Ci tylko wykańczanie Koniczynki:)Miłego dnia, buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.11.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć Karolinko masz rację ogrodzenie fajna rzecz. Jestem teraz bardziej spokojniejsza o to że nikt mi nie wchodzi na naszą działeczkę. No właśnie została wykończeniówka, która wydaje mi się o wiele trudniejsza niż budowa. Pozdrawiam i życzę mniej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 hej, gdzie się podziewasz Sylwuśka?? przez moment pomyslałam sobie że może do mężusia poleciałaś na ferie zimowe, żeby przerwę w robotach jakoś przyjemnie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj:) U nas też zastój na budowie. Od miesiąca nic sie nie dzieje. Zbieramy siły i pomysły. Jestem ciągle w domku, ale za kilka dni mąż przyjeżdża do mnie, więc czekam z niecierpliwością. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 01.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a my mielismy miec stan zamkniety a tu dupa i snieg w domu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nareszcie pobędziecie razem:) super....a budową się nie martw, co się odwlecze to nie uciecze.....zresztą są rzeczy ważniejsze niż budowa:D życzę samych milutkich chwil spędzonych razem:hug: zgadzam sie z Gosią, mąż najważniejszy:) jak mój przyjeżdzał z Francji to tez nie liczyło się nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jak nadal nie będę miała pracy to w styczniu jadę do męża. Więc zapowiada się długi okres razem. Już nie mogę się doczekać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 super:) korzystajcie z tych chwil kiedy możecie byc razem, bo potem praca, dzieci, obowiązki i tego czasu jakby coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 super:) korzystajcie z tych chwil kiedy możecie byc razem, bo potem praca, dzieci, obowiązki i tego czasu jakby coraz mniej. Może po dłuższym okresie bycia razem, może coś z tego wyjdzie i większym komplecie wprowadzimy sie do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 o i tego Ci życzę. Miałabyś wtedy problem z praca rozwiązany, dorabiałabys korkami, pilnowałabyś budowy a mały bobas to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myślimy podobnie. Zobaczymy jak to będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.12.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dzisiaj 1 grudnia. Mój sąsiad z naprzeciwka wprowadza się do domku. Razem z nim zaczynaliśmy budowę. Tylko pozazdrościć. A tak naprawdę to bardzo się cieszę że on tam będzie codziennie. Zawsze to mój domek będzie bezpieczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts