sylwiapaweł 14.12.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kasiu byłam, widziałam, cudnie wyszło. Tak naprawdę to pierwszy raz widzę z bliska blaszaną podbitkę i naprawdę mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.12.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja też Kasiu jestem zachwycona Twoją podbitką. Gdybyś nie napisała z czego to jest to bym się nie domyśliła, że to blacha emitująca drewno. Bardzo fajnie. Kolejny raz dziękuję za cenne rady. My do tej pory braliśmy tylko pod uwagę PCV. Nie wyobrażam sobie za jakiś czas drewnianej podsufitki odnawiać. Gosiu oj tak czas się dłuży, na szczęście ostatnio mam sporo zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No i jest 15.XII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.12.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Sylwus widzę że dzis wielki dzień doczekałaś się wreszcie, korzystajcie z chwil spedzonych razem, nawet Twoja mniejsza aktywność na fm zostanie wybaczona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 no to jestem i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 teraz doczytałam o wykonczeniówke gdzie kasia pisała zeby sie nie spieszyc u nas nie ma jeszcze ogrzewania a mamy juz dom na gotowo, ocieplona wytynkowana zaregipsowany a w kotłowni sa juz nawet kafelki niestety dziwna mamy kolejnosc ktora wynikła z małych problemow finansowych, ale jak widac wszystko sie da mam nadzieje ze do wiosny juz skonczymy ogrzewanie i wylewki a pozniej juz tylko wykonczeniowka typu kafelki parapety meble, bo reszta juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 no to jestem i tu Witam bardzo mi miło gościć nową koniczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Hej Sylwuś, masz już swojego mężusia przy sobie??? Buziaczki:*:* Będzie za godzinkę dopiero. Ma małe opóźnienia w podróży. A ja od już od dłuższego czasu nic nie mogę robić tylko czekam:) Ranek minął mi szybko, a teraz jak nic już nie robię to czas się dłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam bardzo mi miło gościć nową koniczynkę oj zebys wiedziała jaka ja stara Koniczynka jestem, buduje juz 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 oj zebys wiedziała jaka ja stara Koniczynka jestem, buduje juz 3 lata Chyba powinnam napisać nową koniczynkę na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Im bliżej tym bardziej czas się dłuży, człowiek może się nauczyć cierpliwości w takich momentach hihih;) Oj Gosiu ja jestem z tych osób które nie umieją czekać Może kiedyś to się zmieni bo to uciążliwa wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Chyba powinnam napisać nową koniczynkę na forum:D na forum jestem jeszcze dluzej ok juz nie zasmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.12.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A ja dopiero nadrabiam zaległości z Twojego dzienniczka i zastanawiam się jak to się stało że nie trafiłam wcześniej do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 byłas u mnie 12-11-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.12.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 na forum jestem jeszcze dluzej I owszem, pamiętamy, pamiętamy, potem nam koleżanka zaginęła w akcji ale miło że znowu zawitałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Cześć Sylwuska, Ty pewnie mężusiem już zajęta i nie prędko zajrzysz do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.12.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cześć dziewczyny:)Przyszłam się przywiatać i zobaczyć co u Was nowego?Mąż dojechał, trochę mu się przydłużyła podróż ale najważniejsze że już jest:)Pozd i buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.12.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Reakcja była super. Podobała mu sie.Miłego dnia i udanego spacerku. Mam nadzieje że u Ciebie nie jest tak mroźnie jak u nas:)Buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.12.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 :D uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 cześć Sylwuś, dobrze że mężowi fryz się podobał, chociaż po takiej rozłące zachwycałby się Tobą w każdej fryzurze.Czy u Was też taki ziąb??? Ja siedzę grubo poubierana bo cały czas czuję jak wieje mi po nogach. Moje dziecie nie da sobie przetłumaczyć że do przedszkola ma zakladać spodnie, umarznie mi w tych rajstopinach, na ocieplacze też sie nie namówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts