sylwiapaweł 17.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A kiedy my będziemy mieli szansę podziwiać ten fryzjerski sukces ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cześć Sylwia, Fajnie że jesteście razem, mężuś będzie mogł nacieszyć sie Tobą i chatką Ja też jestem ciekawa fryzurki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Cześć Sylwuś, co u Was słychać? Jak przygotowania Świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 no własnie, ja tez bym tę fryzurkę zobaczyła bo wątek się toczy a ja nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.12.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cześć Sylwuś, co u Was słychać? Jak przygotowania Świąteczne? U nas jak na razie spokojnie przed świętami. Zakupy zrobione, choinka już jest. Jedynie wystarczy coś ugotować i możemy zacząć świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.12.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no własnie, ja tez bym tę fryzurkę zobaczyła bo wątek się toczy a ja nie wiem o co chodzi Chętnie pokazałabym fryzurkę, ale jak na razie nikt mnie nie sfotografował. Moze w święta zrobię jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img214.imageshack.us/img214/3355/kartkai.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karollinka z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35152&d=1293091148 Świąt pełnych Rodzinnego Ciepła Miłości i Pogodu Ducha a w nadchodzącym Roku spełnienia marzeń Beata i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/filipek2006r/upload/stajenka.jpg Niech te radosne Święta będą dla Ciebie szczęśliwe,niech przyniosą miłość, wiarę i nadziejęoraz dużo, dużo dobrego, dla całej rodziny, w Nowym Roku, życzy Zbigniewhttp://www.emotka.pl/emotikony/swieta/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 23.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 W Bożego Narodzenia dni urocze, Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre was otoczy, I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=34895&d=1292952053&thumb=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życząSylwia&Paweł&Ola http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Miłości, szczęścia http://img10.glitterfy.com/graphics/28/christmas-tree.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.12.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.12.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Mam chwilę wolnego czasu po świętach. Od 15 grudnia ciągle coś się działo a dzisiaj pierwszy wolniejszy dzień. Święta minęły bardzo rodzinnie i przyjemnie. I dla nas dopiero wczoraj się zakończyły. Z mężem zwiedziliśmy przed świętami sklepy meblowe, łazienkowe i inne. Fajnie że zgadzamy się co nam się podoba. Przebitki cenowe są kolosalne w różnych sklepach. A na internecie te same produkty jeszcze tańsze. Przed świętami 21.12 zmarł nasz kierownik budowy. Miał 42 lata. Nikt nie spodziewał się takiej tragedii. Jesteśmy w trakcie szukania nowego kierownika. Pozd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.12.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Gosiu wiele rzeczy nam się podobało. Szkoda że nie robiłam zdjęć to mogłabym się pochwalić co widzieliśmy. Na szczęście z męzem mamy podobne gusta więc z wyborem mebli do domku nie będzie źle. Najgorszy problem mamy co położyć na podłogę w salonie. Czy drewno czy panele? Jaki kolor?Oraz wiem jaki układ szafek chcemy do kuchni tylko nie wiemy w jakim kolorze jasny czy ciemny czy na wysoki połyski????Ale mamy jeszcze trochę czasu to będziemy musieli to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.12.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Na Sylwestra w tym roku zostajemy w domowy gronie. Mieliśmy większe plany ale przez pogode nie wyjdą. A sukienkę mam jeszcze z innej okazji więc dla mnie Sylwester mógłbyć i dzis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.12.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Widze że malo kto się na imprezę wybiera. Ja też się cieszę że zostajemy w domu, w tym roku i tak imprez było sporo więc jak ta jedna nas ominie to w sumie nie będzie szkoda. A jak patrzę za okno to już wiem że na dwór mnie nikt i nic nie wyciągnie. Sylwuś a do kiedy mąż zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.12.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 W niedzielę wyjeżdża. Czas tak szybko mija a z nim dwa razy szybciej. Ale uzgodniliśmy że w styczniu pojadę do niego. Może załapie się na styczniowe wyprzedaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.12.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To prawda u Polsce brak prawdziwych wyprzedaży:) Ale nie masz mi czego zazdrościć nie będę szalała z zakupami, teraz wszystkie pieniążki są przeznaczone na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 30.12.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Wam dużo radości.Niech w nadchodzacym Nowym 2011 roku szczęście i pomyślność nigdy Was nie opuszcza, a wiara codziennie dodaje sił i energii do tworzenia i realizacji nowych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts