sylwiapaweł 01.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU http://farm6.static.flickr.com/5161/5272343849_9831b9fe8d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 hej Lalunia, co słychać w wielkim świecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Po wczorajszym deszczowym paskudnym dniu wkoncu jest slonce. Bedzie wkoncu mozna pospacerowac. A co u Was slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 no to cieszę się że pogodę macie, korzystaj z uroków ferii, jak wrócisz to już pewnie roboty na całego się zaczną.U nas praca, praca, praca, myślimy żeby gdzieś może na pare dni wyruszyć żeby dziecko poczuło że ma ferie ale śniegu nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mamy plany zeby cos juz zaczac robic w domku ale nie wiem jaka bedzie pogoda w lutym. Wstepnie jestesmy umowieni na poczatek lutego z panem ktory bedzie nam powoli robil poddasze. Karolinko czy u Was na dzialce tez jest takie ogromne bloto? Nie wiem co zrobic bo kostki na razie nie mamy w planach a do domku nie da sie wejsc. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Sylwuś wstyd się przyznać ale na działce z miesiąc nie byłam. Mąż był niedawno ale akurat śnieg był to nie było widać błota:) My na jesieni uprawialiśmy działkę więc ziemia jest świeża i na pewno będzie strasznie błociaro, ale mamy do domku utwardzoną drogę więc będzie łatwiej chodzić. A zresztą mamy przecież kalosze co se w tamtym roku kupowałysmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja bylam na dzialce dzien przed wyjazdem. Fakt kalosze sie bardzo przydaly, ale nie malo co ich nie zostawilam w tym blocie. To pewnie skutki tego ze rownalismy dzialke jesienia i jeszcze nie zdazylo sie wszystko osiasc. Wracajac do kaloszy to byl bardzo trafny wybor:) Karolinko a jakich ty zdjec schodow potrzebujesz? Ja mam kilka z etapu jak tato je robil? Podeslac ci je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja bylam na dzialce dzien przed wyjazdem. Fakt kalosze sie bardzo przydaly, ale nie malo co ich nie zostawilam w tym blocie. To pewnie skutki tego ze rownalismy dzialke jesienia i jeszcze nie zdazylo sie wszystko osiasc. Wracajac do kaloszy to byl bardzo trafny wybor:) Karolinko a jakich ty zdjec schodow potrzebujesz? Ja mam kilka z etapu jak tato je robil? Podeslac ci je? Podeślij koniecznie, mój mąż będzie je sam robił i chce popatrzeć jak były szalowane. Murarz za takie schodki chce 3 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja nawet nie pytalam o cene robocizny za schodki, bo nasz murarz (tata brat) pomogl mu je zrobic wiec zaoszczedzilismy. Tak samo ogrodzenie tato zrobil wiec kasa zostala. Ale niestety teraz musimy najac kogos na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A no właśnie, jak się samemu coś robi to można zaoszczędzić. Sylwia, do poddasza najmiesz kogoś to będziesz miała zrobione raz dwa, u nas zanim mąż zrobi tynki a póżniej płyty to jesień nas zastanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Moj tato w ubieglym rok zaczal ogrodzenie wiosna a skonczyl jesienia. Ciagle cos innego bylo wazniejsze. Mamy z mezem ochote zrobic jedna warstwe gladzi na nasze tynki. Obliczylismy ze koszt materialow i robocizny to ok 1500 tys. Jak myslisz to dobry pomysl? Nie ktorzy oddradzaja gladz w domu? A jak ty myslisz dobry to pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Moj tato w ubieglym rok zaczal ogrodzenie wiosna a skonczyl jesienia. Ciagle cos innego bylo wazniejsze. Mamy z mezem ochote zrobic jedna warstwe gladzi na nasze tynki. Obliczylismy ze koszt materialow i robocizny to ok 1500 tys. Jak myslisz to dobry pomysl? Nie ktorzy oddradzaja gladz w domu? A jak ty myslisz dobry to pomysl? Sylwuś a jakie macie tynki?? my chyba będziemy robić cementowo wapienne, więc gładź odpada, a jak byłyby zwykłe to chyba byśmy robili bo zawsze to lepiej wygląda. A dlaczego niektórzy odradzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 My mamy zwykle tynki. I powiem szczerze ze sa pobialkowane i wygladaja naprawde przyzwoicie. Choc jest ale ... na poddaszu damy plyty kar-gip na sufit, w wiatrolapie, moze w kuchni no i sufity bede roznic sie ze scianami. Spotkalam sie z opinia ze przez gips sciany nie oddychaja i latwo jest o wilgoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zdjecia wyslalam na poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zdjecia wyslalam na poczte. super, właśnie o takie mi chodziło. Jak macie zwykłe tynki to ja bym gładź dała, przynajmniej my tak zrobimy. Kiedyś te zwykłe tynki były popularne, teraz wiele osób kładzie na nie gładź i nie spotkalam się z opinią że u kogoś jest wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.01.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No to mnie pocieszylas. Wydaje mi sie ze gladz rozwiaze problem polaczenia scian z plytami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 witam, chciałam zapytać co to znaczy zwykłe tynki i jak one wychodzą cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.01.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 co własnie, co to są zwykłe tynki? słyszałam o cementowo-wapiennych i gipsowych ale nie o zwykłych na srode mam umówionego Pana od tynkow zeby cos doradzil ale oczywiscie musze sie przygotowac do tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 i jak? trzeba je jeszcze wygładzać czy coś? bo my też wstepnie takie byśmy chcieli bo gipsowe są gładziutkie ale mega miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.01.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 witam, chciałam zapytać co to znaczy zwykłe tynki i jak one wychodzą cenowo? Cem-wap czyli to te tradycyjne. My placilismy jak dobrze pamietam 11zl/m. Wyszlo okolo 650m za domek i piwnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts