30Agulka 05.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam i Ciebie. Aleś Ty chuda Jak egzaminy, bo chyba dobrze kojarzę a jak to nie Ty to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.02.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam u mnie:) Dobrze trafiłaś Chuda to nie, ale zestresowana to tak. Ciągle przed albo za egzaminem i tak od wyników do wyników I tak do czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Chuda to nie, ale zestresowana to tak o jak ja doskonale pamiętam jak w sesji ubywalo mi pare kilogramów, potem troche doszlam do normalnej wagi a teraz tez albo młyn w pracy albo cos na budowie albo cos jeszcze i tez nie moge przytyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sylwia wprowadzicie sie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.02.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Chciałabym to wiedzieć. Nie wiem, chociaż wydaje mi się to trochę nie realne. Ale mamy dość duże plany co do naszego domku. Chcielibyśmy zrobić większość prac, a na następny rok zostawić na kupno mebli i sprzętu. My wcześniej nie mieliśmy swojego domku ani mieszkania (wcześniej wynajmowaliśmy, teraz u rodziców). Az jesteśmy małżeństwem od 8 miesięcy nie zdążyliśmy jeszcze dużo zgromadzić własnych rzeczy. Wiec prawie wszystko musimy zbierać od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no tak, to tak jak u nas, my niby po slubie 5 ale tez nie gromadzilam wczesniej niczego, to co dostalismy na prezenty slubne to uzywamy, nie mialam gdzie tego składać poza tym nie wiedzielismy kiedy zaczniemy budowe to bez sensu bylo takie kupowanie. Teraz po kazdej wypłacie kupic coś do domku bo tez nie mamy niczego swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.02.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale z jest jeden plus w takiej sytuacji. Będziemy w naszych domkach wszystko zupełnie nowe. Np my mamy sprzęt TV i cały komplet do tego, no z jednej strony jest już stary i chcielibyśmy mieć nowy. Ale pewnie wymienimy go dopiero jak kupimy inne bardziej potrzebne rzeczy. A na ślub dostaliśmy tylko prezent od mojego chrzestnego. Reszta dala nam kasę, bo wiedzieli, ze się budujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 My też byśmy chcieli wszystko nowe, ale niestety.............. bierzemy to co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.02.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 My też byśmy chcieli wszystko nowe, ale niestety.............. bierzemy to co mamy. Domek będziecie mieli nowy, a to już bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 My też byśmy chcieli wszystko nowe, ale niestety.............. bierzemy to co mamy. Domek będziecie mieli nowy, a to już bardzo dużo wiem, wiem i bardzo się z tego cieszę.............. ale wiesz jak to jest: " Dać palca to się chce cała rękę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.02.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wiem jak jest. Kto by nie chciał. Tylko wciąż ten odwieczny problem skąd wziąć tyle kasy???? Pozdrawiam i udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 06.02.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 może lotto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sylwia wklej link do dziennika kasiulinki, nie mogłam odnaleźć. fajnie zobaczyc chociaz na zdjeciach jak beda wygladaly wnetrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 zauwazylam na tych fotkach ze salon jest całkiem zabudowany od schodów, u was jak bedzie?http://images48.fotosik.pl/257/d27f2ba95c53a4c6med.jpgu nas tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 i teraz zastanawiam sie czy to dobry pomysł, czy nie lepiej zabudowac?jak bedziecie robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.02.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 zauwazylam na tych fotkach ze salon jest całkiem zabudowany od schodów, u was jak bedzie? http://images48.fotosik.pl/257/d27f2ba95c53a4c6med.jpg u nas tak To zdjęcie nie jest z naszego domku. U nas na razie jest tak A jak zostanie ostatecznie jeszcze nie wiem?! Po prostu nie mam na razie pomysłu na to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.02.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 może lotto? Może kiedyś się uda. żeby wygrać trzeba grac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 nie otwiera mi sie cos to zdjecie.ogladajac zdjecia z koniczynek chyba najlepiej jednak wyglada tak jak jest w projekcie, przestrzen niezabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.02.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie wiem co się dzieje z tym zdjęciem. U nas jest na razie, w ogóle nie zabudowane. Moj tato uparł się, zęby pod schodami zrobić schowek. A murarz się go posłuchał i nie zamurował. A jak zostanie ostatecznie to albo tak jak na twoi zdjęciu albo z ta szafa. Całkowicie zamurowane nie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.02.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Sylwia wklej link do dziennika kasiulinki, nie mogłam odnaleźć. fajnie zobaczyc chociaz na zdjeciach jak beda wygladaly wnetrza:) Ona nie ma swojego dziennika. Jak dobrze pamiętam zdjęcia pochodzą z forum "pochwalcie się swoimi kuchniami" i jej domek wykonany jest według innego projektu. Układ pomieszczeń z dołu jest przypadkowo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts