Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sywuś i jak tam mąż na prace panów ?

Mąż powiedział, że nie ma co panikować. Dzwonił do nich i wyjaśnili sobie wszystkie wątpliwości.

A co do okien dachowych u nas będzie inaczej niż na tym zdjęciu.

http://images41.fotosik.pl/657/1fd8b6821e9d76d9.jpg

U Kasi która mieszka w koniczynce jest ładne wykończenie i my też takie będziemy mieć.

No, no ale pedzicie, widzę zima Wam nie straszna. Sylwia czy Ty wiesz że jak juz poddasze zabudujecie to zaczynasz wykończeniówkę:):)

Panowie się uparli i zacięcie robią mimo dużego mrozu. A mnie tylko cieszą efekty. Dzisiaj byłam wyjaśnić kilka spraw związanych ze światłem. Również odnośnie okna trójkątnego. Sama później zobaczysz o co chodzi.

Stryszek mam dość fajny i pokoje zrobily się przyjemne. I faktycznie zaczyna się przed nami najciekawsza przygoda i zarazem najtrudniejsza:)

Panowie się uparli i zacięcie robią mimo dużego mrozu. A mnie tylko cieszą efekty. Dzisiaj byłam wyjaśnić kilka spraw związanych ze światłem. Również odnośnie okna trójkątnego. Sama później zobaczysz o co chodzi.

Stryszek mam dość fajny i pokoje zrobily się przyjemne. I faktycznie zaczyna się przed nami najciekawsza przygoda i zarazem najtrudniejsza:)

Sylwia a ocieplacie strych wełna?

Okno trójkątne mnie bardzo interesuje, musze pomysleć jak je obrobic z zewnatrz.

No właśnie nie wiem. A ty jaki masz plan?

u nas to jest większy problem bo my mamy troszke inne te okna, mamy spora dziure to zabudowania, jesienią miał przyjść fachowiec i powiedzieć jaki ma pomysł na to, ale nie dotarł wiec poczekamy jeszcze kilka dni i wezwiemy go, niech powie jak to widzi bo ja nie bardzo wiem jak. Musze popatrzec jak to jest rozwiązane w innych koniczynkach.

Ja chyba wstrzymam się z tym oknem do momentu docieplenia domu.

Panowie mi powiedzieli że jak chcem zacząć robić łazienki czy podłogi to lepiej jest wcześniej wstawić drzwi. No i tu problem się zaczyna jakie wybrać. Czy ze sklepu i jakiej firmy czy zamówić u miejscowego stolarza??

Ach wybory! Przyjemne ale zarazem stresujące:)

Edytowane przez sylwia&radek

Ja chyba wstrzymam się z tym do momentu docieplenia domu.

Panowie mi powiedzieli że jak chcem zacząć robić łazienki czy podłogi to lepiej jest wcześniej wstawić drzwi. No i tu problem się zaczyna jakie wybrać. Czy ze sklepu i jakiej firmy czy zamówić u miejscowego stolarza??

My zobaczymy, zależy co nam powie ten człowiek i kiedy bedzie mógł bo pracuje za granica więc często go nie ma.

Co do drzwi to nie mam pojęcia. Stolarz ten co schody bedzie nam robił powiedział 1000 zł/ sztuka. W sklepie można kupić sporo taniej.