Renatamama3 25.02.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) http://images41.fotosik.pl/657/1fd8b6821e9d76d9.jpg tak się obrabia okno dachowe Edytowane 27 Lutego 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) i dlaczego tu jest profil przy ścianie UD powinien być przyścienny ,http://images45.fotosik.pl/665/4110593cbfae7487med.jpg Edytowane 25 Lutego 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Renatamama3, a Ty specem widze od profili jestes? normalnie mnie zatkało skąd ta fachowa wiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.02.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Beatko sami z mężem układamy i przeglądamy i uczymy się z wątku jaki Sylwi wstawiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.02.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Sywuś i jak tam mąż na prace panów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Sywuś i jak tam mąż na prace panów ? Mąż powiedział, że nie ma co panikować. Dzwonił do nich i wyjaśnili sobie wszystkie wątpliwości. A co do okien dachowych u nas będzie inaczej niż na tym zdjęciu. http://images41.fotosik.pl/657/1fd8b6821e9d76d9.jpg U Kasi która mieszka w koniczynce jest ładne wykończenie i my też takie będziemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Byłam na budowie. Dzisiaj wszystko już wygląda inaczej (brak nowych fotek), tamte zdjęcia zrobiłam jak było jeszcze nie dokończone. Od jutra będą zaczynać robić płyty. Do końca tygodnia lub na początku następnego poddasze będzie gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No, no ale pedzicie, widzę zima Wam nie straszna. Sylwia czy Ty wiesz że jak juz poddasze zabudujecie to zaczynasz wykończeniówkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No, no ale pedzicie, widzę zima Wam nie straszna. Sylwia czy Ty wiesz że jak juz poddasze zabudujecie to zaczynasz wykończeniówkę:) Panowie się uparli i zacięcie robią mimo dużego mrozu. A mnie tylko cieszą efekty. Dzisiaj byłam wyjaśnić kilka spraw związanych ze światłem. Również odnośnie okna trójkątnego. Sama później zobaczysz o co chodzi. Stryszek mam dość fajny i pokoje zrobily się przyjemne. I faktycznie zaczyna się przed nami najciekawsza przygoda i zarazem najtrudniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Panowie się uparli i zacięcie robią mimo dużego mrozu. A mnie tylko cieszą efekty. Dzisiaj byłam wyjaśnić kilka spraw związanych ze światłem. Również odnośnie okna trójkątnego. Sama później zobaczysz o co chodzi. Stryszek mam dość fajny i pokoje zrobily się przyjemne. I faktycznie zaczyna się przed nami najciekawsza przygoda i zarazem najtrudniejsza:) Sylwia a ocieplacie strych wełna? Okno trójkątne mnie bardzo interesuje, musze pomysleć jak je obrobic z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mnie też to najbardziej interesuje. W środku też trzeba zrobić dobrze. U nas jest mało miejsca obok trójkąta (łazienka nie duża a w pokoju jest wnęka tam gdzie okno). Więc panowie taki je zrobią żeby było jak najwięcej miejsca obok okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U nas tak to na razie wygląda na zewnątrz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no i co dalej i jak planujesz je obrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Sylwia a ocieplacie strych wełna? Na razie nie. Zrobiliśmy podłogę na strychu i tak to na razie zostanie. Z docieplaniem poczekam zobaczymy. Jeżeli będzie potrzeba to mąż zrobi to już sam. Na razie szkoda jest mi kasy żeby płacić za robociznę a to nie jest jeszcze pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no i co dalej i jak planujesz je obrobic? No właśnie nie wiem. A ty jaki masz plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No właśnie nie wiem. A ty jaki masz plan? u nas to jest większy problem bo my mamy troszke inne te okna, mamy spora dziure to zabudowania, jesienią miał przyjść fachowiec i powiedzieć jaki ma pomysł na to, ale nie dotarł wiec poczekamy jeszcze kilka dni i wezwiemy go, niech powie jak to widzi bo ja nie bardzo wiem jak. Musze popatrzec jak to jest rozwiązane w innych koniczynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Ja chyba wstrzymam się z tym oknem do momentu docieplenia domu. Panowie mi powiedzieli że jak chcem zacząć robić łazienki czy podłogi to lepiej jest wcześniej wstawić drzwi. No i tu problem się zaczyna jakie wybrać. Czy ze sklepu i jakiej firmy czy zamówić u miejscowego stolarza?? Ach wybory! Przyjemne ale zarazem stresujące:) Edytowane 1 Marca 2011 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja chyba wstrzymam się z tym do momentu docieplenia domu. Panowie mi powiedzieli że jak chcem zacząć robić łazienki czy podłogi to lepiej jest wcześniej wstawić drzwi. No i tu problem się zaczyna jakie wybrać. Czy ze sklepu i jakiej firmy czy zamówić u miejscowego stolarza?? My zobaczymy, zależy co nam powie ten człowiek i kiedy bedzie mógł bo pracuje za granica więc często go nie ma. Co do drzwi to nie mam pojęcia. Stolarz ten co schody bedzie nam robił powiedział 1000 zł/ sztuka. W sklepie można kupić sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.03.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ile Wam powiedział za schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.03.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 3 tys plus tysiąc barierka. To jest już robota z materiałem. Robił kilka miesiecy temu u mojej kolezanki, schody i barierka takie jak ja chcę i od niej mam namiar. Potem okazało sie że to nasz sąsiad z budowy z naprzeciwka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts