Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

czesc

Właśnie jestem w Polsce i kupiłam projekt koniczynki 3 muszę określić czym będę kryła dach i mam prośbę jak byś mogła napisać mi ile kosztowała cię dachówka na pokrycie dachu, chodzi mi o materiał. Zastanawiam si ę czym pokryć nasz domek bo znajomi straszą mnie, że dachówką wyjdzie strasznie drogo. dzięki im proszę o odpowiedz

kasia s

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas od jutra zapowiadają deszcz, my na razie się wstrzymujemy, mam nadzieję później nadgonić:)

Słyszałam że od poniedziałku 21 marca zaczyna się i kalendarzowa i prawdziwa wiosna:wiggle: Oby to była prawda.

U mnie panowie wczoraj znów pracowali przy poddaszu. Powoli zielony kolor zaczyna być pokrywany białym;)

czesc

Właśnie jestem w Polsce i kupiłam projekt koniczynki 3 muszę określić czym będę kryła dach i mam prośbę jak byś mogła napisać mi ile kosztowała cię dachówka na pokrycie dachu, chodzi mi o materiał. Zastanawiam si ę czym pokryć nasz domek bo znajomi straszą mnie, że dachówką wyjdzie strasznie drogo. dzięki im proszę o odpowiedz

kasia s

Odpowiedziałam na priv.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Hej i jak efekty końcowe?

Zbliżamy się do końca. Jeszcze chwile musisz poczekać na efekt końcowy.

Fajnie że mnie odwiedzasz.

A żyrandole, które oglądałaś są ze sklepu NEXT. Mnóstwo mają lampek które mi się podobają i przepiękne dodatki. Tylko brak pieniędzy powstrzymał mnie przed wielkimi zakupami. Na szczęście miałam tylko polską karte, która też nie mogłam płacić:D

Edytowane przez sylwia&radek