sylwiaradek 16.06.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Wyszło bardzo elegancko. Z czego macie podbitkę? Podbitka plastikowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.06.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) Łajnie że nie tylko nam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Sylwia wyszło super, warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 16.06.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Podbitka plastikowa. Wiesz może jakiej firmy ten plastik? Ładnie wygląda a ja muszę coś wybrać do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.06.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Wiesz może jakiej firmy ten plastik? Ładnie wygląda a ja muszę coś wybrać do siebie. Mój to bryza. Ładny był jeszcze VOX ale długo musiałabym czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.06.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Sylwia wyszło super, warto było czekać Dzięki. Jeszcze został nam przód do zrobienia i cokół. No i najważniejsze jeszcze barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.07.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 My byliśmy w czerwcu, pogoda nam dopisała i jeszcze sezon w pełni nie ruszył, więc tłocznie nie było. Fajnie powspominać takie wyjazdy. Teraz też po cichu liczymy że pogoda nam dopisze w te wakacje. Bo jak na razie u nas ciągle leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 02.08.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Sylwia z tego co wczesniej ogladałam Twoje zdjecia z elewacji to mamy bardzo podobna:)a dokładniej gdzie budujecie swoja koniczynke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 My w Chełmie:) Tzn na obrzeżach miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Sylwia z tego co wczesniej ogladałam Twoje zdjecia z elewacji to mamy bardzo podobna:)a dokładniej gdzie budujecie swoja koniczynke? Magsawa a Wasza koniczynkę gdzie można podziwiać?? z chęcią zobaczyłabym na żywo taki sam domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 02.08.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 zapraszam!!:)my budujemy w Kalinówce tj. za Lublinem (6km) w stronę Chełma Sylwia to my prawie siasiadki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.08.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 zapraszam!!:)my budujemy w Kalinówce tj. za Lublinem (6km) w stronę Chełma Sylwia to my prawie siasiadki:) Faktycznie prawie sasiadki. Gps pokazuje ze to jakies 56 km. Teraz troche mniej bywam w Lublinie ale swego czasu to czesto tam bywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej Sylwia co tam w koniczynce słychać? Coś mało zdjęć w dzienniku:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.08.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej Sylwia co tam w koniczynce słychać? Coś mało zdjęć w dzienniku:no: Czesc:) U mnie maly zastoj. Kolejne prace dopiero we wrzesniu. Narazie zbieram pomysly na wykonczyniowke. Pozdrawiam a fotki beda jak cos bedziemy robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img195.imageshack.us/img195/5459/3976a.jpg Uploaded with ImageShack.us Karollinka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Sylwia, Ty już możesz mieszkać A w ogóle to witam się pięknie u Ciebie:welcome: Bardzo podoba mi się w Twoim domku, kolor w pokoju gościnnym jest taki świeżutki:D Ogólnie ślicznie wszędzie:yes: Poddasze chyba już zakończone, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Witam u mnie:) Mój wątek mocno zaniedbany, częściej bywam u Karolinki. Dziennik już nie aktualny. Zdjęcia są tylko dostępne dla znajomych. Sypialnie już gotowe, wystarczy wstawić meble i można mieszkać. Dzisiaj na górze w łazience panowie dopracowują szczegóły. Dół też jest zrobiony, chociaż jeszcze nie pomalowany. Zrobię zdjęcia jak już nie będzie narzędzi panów. W tym tygodniu jak dobrze pójdzie: - montaż schodów W następnym montaż kuchni, szafy i garderoby no i malowanie kominka i wiatrołapu. Najwyższy czas zamówić narożnki, lodówkę, zmywarkę, zlew i kran. To moje zajęcie na ten tydzień Do wprowadzki coraz bliżej, i zaczynam sobie uświadamiać że ciągle wielu rzeczy brakuje:eek: Edytowane 13 Lutego 2012 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witaj Sylwia, WOW, kawał roboty za Wami.Fajnie wszystko wyszło. Widać sporą różnicę jak są listwy.No to teraz aby kuchnia i możecie się przeprowadzać. Powiem Ci, że braki w wyposażeniu będziesz odczuwać na każdym kroku.My mieszkamy ponad miesiąc i cały czas coś dokupujemy i końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sylwia, brawo. Efekt jest świetny i już dużo zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.02.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sylwia, brawo. Efekt jest świetny i już dużo zrobione. Powiem Wam szczerze że góra jest ok, ale na razie same widzicie jest pusto. Dzisiaj kończą łazienki, czepiają dodatki itp. Od razu jest inaczej. Przynajmniej tam już nic nie będzie brakowało, poza kosmetykami i potrzebnym gadżetami. Bardziej podoba mi się dół, chociaż do szcześcia dużo brakuje. Malowanie zostawiliśmy na później, po montażu mebli. Zdjęcia postaram się jutro zrobić Oprócz schodów i kotłowni to nigdzie nie widać betonów i to mocno cieszy:) Nie możemy zamontować progu przez mróz. Mam nadzieje że wkrótce się uda, bo ucieka ciepełko z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts