Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...

Witam u mnie:)

Mój wątek mocno zaniedbany, częściej bywam u Karolinki. Dziennik już nie aktualny. Zdjęcia są tylko dostępne dla znajomych.

Sypialnie już gotowe, wystarczy wstawić meble i można mieszkać. Dzisiaj na górze w łazience panowie dopracowują szczegóły.

Dół też jest zrobiony, chociaż jeszcze nie pomalowany. Zrobię zdjęcia jak już nie będzie narzędzi panów.

W tym tygodniu jak dobrze pójdzie:

- montaż schodów

W następnym montaż kuchni, szafy i garderoby no i malowanie kominka i wiatrołapu.

Najwyższy czas zamówić narożnki, lodówkę, zmywarkę, zlew i kran. To moje zajęcie na ten tydzień:)

Do wprowadzki coraz bliżej, i zaczynam sobie uświadamiać że ciągle wielu rzeczy brakuje:eek:

Edytowane przez sylwia&radek

Witaj Sylwia, WOW, kawał roboty za Wami.

Fajnie wszystko wyszło. Widać sporą różnicę jak są listwy.

No to teraz aby kuchnia i możecie się przeprowadzać.

Powiem Ci, że braki w wyposażeniu będziesz odczuwać na każdym kroku.

My mieszkamy ponad miesiąc i cały czas coś dokupujemy i końca nie widać.

Sylwia, brawo. Efekt jest świetny i już dużo zrobione.

Powiem Wam szczerze że góra jest ok, ale na razie same widzicie jest pusto. Dzisiaj kończą łazienki, czepiają dodatki itp. Od razu jest inaczej. Przynajmniej tam już nic nie będzie brakowało, poza kosmetykami i potrzebnym gadżetami.

Bardziej podoba mi się dół, chociaż do szcześcia dużo brakuje. Malowanie zostawiliśmy na później, po montażu mebli. Zdjęcia postaram się jutro zrobić:)

Oprócz schodów i kotłowni to nigdzie nie widać betonów i to mocno cieszy:) Nie możemy zamontować progu przez mróz. Mam nadzieje że wkrótce się uda, bo ucieka ciepełko z domu.