Karollinka 09.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie wiem co się dzieje z tym zdjęciem. U nas jest na razie, w ogóle nie zabudowane. Moj tato uparł się, zęby pod schodami zrobić schowek u nas pod schodami tez bedzie schowek bo zrezygnowalismy ze spizarki w kuchni, pod schodami zrobilismy 2 schodki w dół zeby pomieszczenie było bardziej funkcjonalne. Na tej scianie zamurowanej umieścimy telewizor bo jakby była tam wolna przestrzeń to nie mam pomysłu gdzie postawic tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.02.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie wiem co się dzieje z tym zdjęciem. U nas jest na razie, w ogóle nie zabudowane. Moj tato uparł się, zęby pod schodami zrobić schowek u nas pod schodami tez bedzie schowek bo zrezygnowalismy ze spizarki w kuchni, pod schodami zrobilismy 2 schodki w dół zeby pomieszczenie było bardziej funkcjonalne. Na tej scianie zamurowanej umieścimy telewizor bo jakby była tam wolna przestrzeń to nie mam pomysłu gdzie postawic tv. A z ktorej stony jest wejscie do tej spizarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dużo miłości http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/ciekawostki/walentynki_multikino_arkady.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A z ktorej stony jest wejscie do tej spizarki? wejście jest na przeciw drzwi wejsciowych. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Miłego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A może coś o odkurzaczach centralnych? Planujecie je w swoich domkach? A może ktoś już ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 witam, my odkurzacza nie planujemy więc nie zagłębiam się w ten temat, moze jest praktyczny ale u nas ma nie być dywanów bo mała kicha przez kurz więc czesciej bede latac z mopem podlogi na mokro scierac.a wy montujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie wiem jeszcze. Muszę po pytać jak to się sprawdza. Nikt z moich znajomych nie ma takiego odkurzacza. No i cena montażu też nie jest mała (czytałam na internecie że jest to około 5 tyś.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 I jeszcze pytanie związane z hydrauliką. Pisałyście, że robicie rysunki co gdzie będzie w domku. O czym trzeba najbardziej trzeba pamiętać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja zrobię rysunek z dokładnym miejscem montażu wc, bidetu, umywalki i pralki, wazne jest tez na której ścianie pod prysznicem będzie natrysk.u mnie miedzy ścianą a umywalką będzie stała półeczka słupek i musze dopilnować żeby umywalkę zrobił w odpowiedniej odległości bo juz jego koncepcja była ciut inna niz moja.w kuchni gdzie bedzie zlew i zmywarka, w jakich miejscach kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja zrobię rysunek z dokładnym miejscem montażu wc, bidetu, umywalki i pralki, wazne jest tez na której ścianie pod prysznicem będzie natrysk. u mnie miedzy ścianą a umywalką będzie stała półeczka słupek i musze dopilnować żeby umywalkę zrobił w odpowiedniej odległości bo juz jego koncepcja była ciut inna niz moja. w kuchni gdzie bedzie zlew i zmywarka, w jakich miejscach kaloryfery. Dzięki. Faktycznie masz rację, niby to się wydaje takie oczywiste, gdzie co ma być, ale tak nie jest. Muszę też to dokładnie przemyśleć. A co myślisz o grzejniku (z twojego dzienniczka)? http://www.regulus.com.pl/grafa/canal_przyklad_9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a no własnie nie wiem bo to dość spory wydatek i czy naprawdę niezbedny??mąż chce zamontować ale nie wiem czy jest taka potrzeba. Nasze salony nie są zbyt wielkie więc 2 grzejniki dadza rade ogrzac pomieszczenie a nie wygląda to zbyt ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzisiaj widziałam się z innym hydraulikiem. Ten pierwszy ma dużo czasu i nadal się nie odzywa. A dzisiaj widziałam się z innym. Ten ma więcej pomysłów i jest chętny do pracy. Może zacząć już kupować materiały a co do roboty to może w połowie marca mógł by zacząć. Dokładnie jeszcze nie rozmawialiśmy o terminie, muszę najpierw zobaczyć wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no i my myslimy zeby w marcu ruszyc z hydrauliką, Sylwia a co ciekawego podpowiedział Ci ten pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Rozmawiałam z nim ogólnie pytał się, gdzie mamy mieć ogrzewanie podłogowe, o panele słoneczne, odkurzacz centralny, mówił, że montuje grzejniki Brugman. I tak poza tym nic ciekawego. Powiedział, że w domu przemyśli co i jak i oddzwoni. Wtedy będziemy bardziej rozmawiać o szczegółach. W którym miejscu zdecydowaliście się na grzejniki w salonie? Na projekcie są 2 w wykuszu i przy wyjściu na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 my planujemy przy wykuszu 1 ale o mocy takiej jak w projekcie a nawet troszkę wyższej a drugi najprawdopodobniej równolegle do tego z wykusza albo przy drzwiach balkonowych to zalezy czy ten kanałowy zamontujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A w którym miejscu byście go instalowali za sofą czy bliżej okna? Jak jest cena tego kanałowego? A tak od siebie on też nie zbyt mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 blizej okna bo boje sie ze od tych wielkich drzwi bedzie czuc chłód.a ten kanałowy ok. 1000 zł trzeba cos jeszcze dokupić do niego za nie wiem ile. Agulka mówiła że w ubiegłym roku taki grzejnik z osprzetem kosztował 2 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Hmm to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no właśnie i ja myślę że sporo.teraz u rodziców tez mamy takie duze drzwi i mimo ze dom starszy, gorzej docieplony to od drzwi nie jest zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts