Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

Nie wiem co się dzieje z tym zdjęciem. U nas jest na razie, w ogóle nie zabudowane. Moj tato uparł się, zęby pod schodami zrobić schowek

u nas pod schodami tez bedzie schowek bo zrezygnowalismy ze spizarki w kuchni, pod schodami zrobilismy 2 schodki w dół zeby pomieszczenie było bardziej funkcjonalne.

Na tej scianie zamurowanej umieścimy telewizor bo jakby była tam wolna przestrzeń to nie mam pomysłu gdzie postawic tv. :roll:

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem co się dzieje z tym zdjęciem. U nas jest na razie, w ogóle nie zabudowane. Moj tato uparł się, zęby pod schodami zrobić schowek

u nas pod schodami tez bedzie schowek bo zrezygnowalismy ze spizarki w kuchni, pod schodami zrobilismy 2 schodki w dół zeby pomieszczenie było bardziej funkcjonalne.

Na tej scianie zamurowanej umieścimy telewizor bo jakby była tam wolna przestrzeń to nie mam pomysłu gdzie postawic tv. :roll:

A z ktorej stony jest wejscie do tej spizarki?

ja zrobię rysunek z dokładnym miejscem montażu wc, bidetu, umywalki i pralki, wazne jest tez na której ścianie pod prysznicem będzie natrysk.

u mnie miedzy ścianą a umywalką będzie stała półeczka słupek i musze dopilnować żeby umywalkę zrobił w odpowiedniej odległości bo juz jego koncepcja była ciut inna niz moja.

w kuchni gdzie bedzie zlew i zmywarka, w jakich miejscach kaloryfery.

ja zrobię rysunek z dokładnym miejscem montażu wc, bidetu, umywalki i pralki, wazne jest tez na której ścianie pod prysznicem będzie natrysk.

u mnie miedzy ścianą a umywalką będzie stała półeczka słupek i musze dopilnować żeby umywalkę zrobił w odpowiedniej odległości bo juz jego koncepcja była ciut inna niz moja.

w kuchni gdzie bedzie zlew i zmywarka, w jakich miejscach kaloryfery.

Dzięki. Faktycznie masz rację, niby to się wydaje takie oczywiste, gdzie co ma być, ale tak nie jest. Muszę też to dokładnie przemyśleć.

A co myślisz o grzejniku (z twojego dzienniczka)?

http://www.regulus.com.pl/grafa/canal_przyklad_9.jpg

Dzisiaj widziałam się z innym hydraulikiem. Ten pierwszy ma dużo czasu i nadal się nie odzywa. A dzisiaj widziałam się z innym. Ten ma więcej pomysłów i jest chętny do pracy. Może zacząć już kupować materiały a co do roboty to może w połowie marca mógł by zacząć. Dokładnie jeszcze nie rozmawialiśmy o terminie, muszę najpierw zobaczyć wycenę.

Rozmawiałam z nim ogólnie pytał się, gdzie mamy mieć ogrzewanie podłogowe, o panele słoneczne, odkurzacz centralny, mówił, że montuje grzejniki Brugman. I tak poza tym nic ciekawego. Powiedział, że w domu przemyśli co i jak i oddzwoni. Wtedy będziemy bardziej rozmawiać o szczegółach.

W którym miejscu zdecydowaliście się na grzejniki w salonie? Na projekcie są 2 w wykuszu i przy wyjściu na taras?