Karollinka 23.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 heeej:)u nas tez wiosna, ja dzis miałam sporo spraw do zalatwienia i dopiero do pracy dotarłam na jakies 3 godzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej, hej......... u Was wiosna a u nas nadal zima, wczoraj znów śnieg sypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 U nas dzisiaj pogoda trochę się pogorszyła. A w następnym tygodniu niby znów ma padać śnieg. To może w tedy do Was słonko zajrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Sylwia pochwal się jakie będziecie mieli ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.02.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Sylwia pochwal się jakie będziecie mieli ogrodzenie Przykładowe zdjęcia wcześniej umieszczałam w dzienniczku. Choć to nie będzie dokładnie to co ja będę miała. Materiał na słupki już zamówiony i przywiozą mi wtedy, kiedy będę chciała. Siatka, słupki, stal będą w następnym tygodniu. Bramę, sprzęsła, barierki, schody do piwnicy będzie robił kowal. A wszystko będziemy mogli zacząć dopiero jak będzie dobry dojazd na działkę. Póki co jest jeszcze od 20 do 50 cm śniegu na działce, a miejscami potworne błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.02.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 bardzo fajne te 3 ostatnie zdjęcia, schody właśnie takie jakie chciałabym mieć jedynie kolor inny a narożnik suuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.02.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Karolinko a myślałaś o rozmieszczeniu mebli w kuchni co i jak? Robiłaś jakieś wstępne rozeznania w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witaj Sylwia, na temat kuchni nie bardzo myślałam, wiem tyle ze chciałabym mieć meble w w kształcie litery u, we wnece lodówka, piekarnik, cargo, zlew pod oknem, po przeciwnej stronie lodówki kuchenkę no i barek. Tyle wiem, zastanawiam sie czy od razu zrobimy kuchnie zabudowaną czy taka normalną, zobaczymy jak sie z pieniędzmi wyrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Szkoda że wcześniej nie czytałam tego forum to bym zrobiła taką samą wnękę na lodówkę itp w kuchni. Dużo myślałam na ustawieniu w kuchni co gdzie i jak i doszłam do wniosku, że jutro zapytam swojego murarza czy zrobi małe przeróbki i też zrobi nam taką wnękę jak u Was. Kuchnia zyskała by dużo więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kuchnia w koniczynce moim zdaniem jest wogóle źle rozplanowana, 2 okna i spiżarka a na meble zostaje mało miejsca.My zrezygnowalismy z jednego okna bo inaczej nie byłoby gdzie powiesić szafek, wnęka też się sprawdzi bo tam sporo szafek wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 My z jednego okna tez zrezygnowaliśmy, ale o tej wnęce wcześniej nie pomyślałam. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ja to dziś miałam taki kryzys że żałowałam że koniczynki z dachem 2-spadowym nie budujemy. Zawsze to by taniej było ale z drugiej strony te nasze takie pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja na tym etapie to czasami myślę że szkoda że jest z poddaszem i jeszcze ten dach. Niby góra jest duża a pod skosami ucieka tyle miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.02.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ale też z drugiej strony zewnątrz są super nasze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 mi się wydaje że w naszych domkach jest i tak sporo miejsca na poddaszu, dodatkowy pustak podnoszący ścianke kolankową też sporo pomógł. Pokoje są w miarę wysokie i ustawne.Widziałam poddasze u znajomych to tak nisko dach że łóżka przy ścianie nie postawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czarna kuchnia z inspiracji przepiękna, szkoda tylko że niepraktyczna - na tym czarnym połysku to widać najmniejsze plamki Narożniki również mi się podobają, zwracaj jednak od razu uwagę na rozmiar - nasz koniczynkowo-narożnikowy kącik do rozległych niestety nie należy i te duże narożniki choć piękne to zwyczajnie się nie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a mi sie czarne kuchnie nie podobają, tzn, na zdjeciu pieknie to wyglada ale ja bym takiej nigdy u siebie nie zrobila. Moja koleżanka ma czarna i jak u niej posiedze to czuje sie przytłoczona tą ciemna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 To jast tak jak z wieloma rzeczami - na zdjęciu nas zauroczą ale w naszych domach nigdy nie zagoszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.03.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja wiem też że na wysoki połysk meble bardzo się brudzą. Kiedyś moja koleżanka miała właśnie ciemne meble na wysoki połysk i obok kuchni gazowej zrobiły jej się kropeczki brudu na szafkach. Nie mogła tego niczym domyć, a jak jej się w końcu udało to meble w tym miejscu zrobiły się matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dziewczyny a Wy planujecie wszystko wykończyc i dopiero sie wprowadzić, czy mieszkajac wykańczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts