sylwiapaweł 02.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja to planuję wprowadzić się jak już wszystko albo zdecydowana większość będzie skończona ale u nas to inny przypadek. Mamy swoje mieszkanie w którym mieszkamy dopiero 2,5 roku więc ta budowa nas zbytnio nie ciśnieniuje. Uda się kiedy się uda i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.03.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 My chcielibyśmy mieć zrobione większość (Instalacje, drzwi, podłogi, łazienki, kuchnia). Może będzie brakowało mebli np. stołu w jadalni czy szafy w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja to planuję wprowadzić się jak już wszystko albo zdecydowana większość będzie skończona ale u nas to inny przypadek. Mamy swoje mieszkanie w którym mieszkamy dopiero 2,5 roku więc ta budowa nas zbytnio nie ciśnieniuje. Uda się kiedy się uda i tyle no właśnie i ja też bym tak chciała, my mieszkamy z rodzicami i mieszka sie dobrze więc tez spieszyc sie nie ma po co, z drugiej strony to chciałoby sie juz na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wpadłam z rewizja i do Ciebie, fajny domeczek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dziewczyny a Wy planujecie wszystko wykończyc i dopiero sie wprowadzić, czy mieszkajac wykańczac? mmmmmmmmmmmmmmmm mamy gdzie mieszkać, ale że juz dzieci zostały przyjęte do nowego przedszkola więc sie wyprowadzamy do września.......... juz długo czekamy na te nasze gniazdko i dlatego się chce Nie będziemy mieć na pewno od razu : nowych mebli do salonu, pokoiku Adasia, nowej sypialni, zmywarki, prysznica, płytek na schodach wejściowych i tarasie, elewacji, rolet zewnętrznych, nowego płotu, lamp w niektórych pomieszczeniach.... Zając życie cos jeszcze dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witaj Agulka, przynajmniej macie mobilizacje żeby do września sie wprowadzic, czekają Was intensywne prace ale jak juz zamieszkacie to szybciej dokończycie drobiazgi które będą utrudniały zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.03.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Byłam na działce zobaczyć czy skrzynka z prądem już stoi, a tam okazało się że nikogo nie było i nic nie zrobione. Ale ku mojemu zaskoczeniu byli dachowce, oczywiście nie zadzwonili nie powiedzieli, że dziś przyjadą.Ale już się przyzwyczaiłam do tego, dzwonią dopiero jak im coś zabraknie. Nie wiem czy coś było zrobione bo poza przestawionym rusztowaniem nic mi się nie rzuciło w oczy. Dobrze, że na działkę zajrzałam bo studzienkę dziś mi zalało i musiałam wypompować wodę. No i miałam okazje nauczyć się obsługiwać pompę - zawsze myślałam że to bardziej skomplikowane. A to tylko podłączyć do prądu i działa. Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 oooo no widzisz to może i do Ciebie wrócili skończyc dach, poczuli wiosne i wzieli sie za robote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.03.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 oooo no widzisz to może i do Ciebie wrócili skończyc dach, poczuli wiosne i wzieli sie za robote:) Jeszcze za bardzo się nie cieszę, bo póki co nie zauważyłam większych zmian poza przeniesieniem rusztowania. No i przez cały dzień świeciło pięknie słonko, a na wieczór znów zaczął padać śnieg. Odetchnę z ulgą jak im zapłacę i więcej nie będę musiała ich oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.03.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 cześć Śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witajcie U mnie za oknem biało do okoła. Hmm znów zima powróciła, a było tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.03.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.03.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dobrej nocki życzę Nocka była i szybko minęła i znów kolejny dzień i coraz bliżej egggzamin z fizyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sylwia kiedy masz ten egzamin? będziemy kciuki trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.03.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 W niedziele po 15.15. Najgorsze, że to nie jest moja dziedzina i nie lubię uczyć się tego czego nie rozumiem. Trzymajacie mocno kciukasy, bardzo się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 bedziemy, bedziemy, Ty masz jeszcze trochę czasu to poczytaj materiał i nie stresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.03.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Właśnie wybieram kalosze i jak je kupię to poprawi mi się humor. Czemu zakupy sprawiają taką radość????!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Właśnie wybieram kalosze i jak je kupię to poprawi mi się humor. Czemu zakupy sprawiają taką radość????!! a ja własnie dzis leząc dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo w łóżku oglądałam "Wyznania zakupoholiczki" Jak wybierzesz to pochwal sie "Łąką" na kaloszkach a KCIUKASY oczywiście zacisniete od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czemu zakupy sprawiają taką radość????!! sprawiają ogromną radość ja sobie w ubiegłą sobotę sprawiłam kilka wiosennych ciuszków, do pracy muszę chodzić w miarę elegancko ubrana wiec u mnie głównie kolory biało szare, kolorowo to mogę się ubierać na budowę. wczorajszy nowy zakup to składane schody na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hej, i jak tam po egzaminie? mam nadzieję że do przodu bo kciuki trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts