Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja to planuję wprowadzić się jak już wszystko albo zdecydowana większość będzie skończona ale u nas to inny przypadek. Mamy swoje mieszkanie w którym mieszkamy dopiero 2,5 roku więc ta budowa nas zbytnio nie ciśnieniuje. Uda się kiedy się uda i tyle

no właśnie i ja też bym tak chciała, my mieszkamy z rodzicami i mieszka sie dobrze więc tez spieszyc sie nie ma po co, z drugiej strony to chciałoby sie juz na swoje.

dziewczyny a Wy planujecie wszystko wykończyc i dopiero sie wprowadzić, czy mieszkajac wykańczac?

mmmmmmmmmmmmmmmm

mamy gdzie mieszkać, ale że juz dzieci zostały przyjęte do nowego przedszkola więc sie wyprowadzamy do września.......... juz długo czekamy na te nasze gniazdko i dlatego się chce :lol:

Nie będziemy mieć na pewno od razu :

nowych mebli do salonu, pokoiku Adasia, nowej sypialni, zmywarki, prysznica, płytek na schodach wejściowych i tarasie, elewacji, rolet zewnętrznych, nowego płotu, lamp w niektórych pomieszczeniach....

Zając życie cos jeszcze dojdzie :x

Byłam na działce zobaczyć czy skrzynka z prądem już stoi, a tam okazało się że nikogo nie było i nic nie zrobione.

Ale ku mojemu zaskoczeniu byli dachowce, oczywiście nie zadzwonili nie powiedzieli, że dziś przyjadą.Ale już się przyzwyczaiłam do tego, dzwonią dopiero jak im coś zabraknie. Nie wiem czy coś było zrobione bo poza przestawionym rusztowaniem nic mi się nie rzuciło w oczy.

Dobrze, że na działkę zajrzałam bo studzienkę dziś mi zalało i musiałam wypompować wodę. No i miałam okazje nauczyć się obsługiwać pompę - zawsze myślałam że to bardziej skomplikowane. A to tylko podłączyć do prądu i działa.

Miłego wieczorku

oooo no widzisz to może i do Ciebie wrócili skończyc dach, poczuli wiosne i wzieli sie za robote:)

Jeszcze za bardzo się nie cieszę, bo póki co nie zauważyłam większych zmian poza przeniesieniem rusztowania.

No i przez cały dzień świeciło pięknie słonko, a na wieczór znów zaczął padać śnieg. Odetchnę z ulgą jak im zapłacę i więcej nie będę musiała ich oglądać.

Właśnie wybieram kalosze i jak je kupię to poprawi mi się humor. Czemu zakupy sprawiają taką radość????!!

a ja własnie dzis leząc dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo w łóżku oglądałam "Wyznania zakupoholiczki" :lol: :lol: :wink:

Jak wybierzesz to pochwal sie "Łąką" na kaloszkach :lol:

a KCIUKASY oczywiście zacisniete od kilku dni :D

Czemu zakupy sprawiają taką radość????!!

sprawiają ogromną radość:)

ja sobie w ubiegłą sobotę sprawiłam kilka wiosennych ciuszków, do pracy muszę chodzić w miarę elegancko ubrana wiec u mnie głównie kolory biało szare, kolorowo to mogę się ubierać na budowę.

wczorajszy nowy zakup to składane schody na strych.