matka dyrektorka 19.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 znam też parę "nawiedzonych " osób wieczór się zbliża może by ktoś coś z dreszczykiem napisał sama z dziecięciem zostałam, to i pobać by się można (jak niemąż w domu to nie ten sam efekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 20.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No dobra to tak na szybko : 1 historia dotyczy domu w ktorym mieszkala moja mama od urodzenia ,ten dom nadal stoi i nadal w mieszkają w nim ludzie,nasza rodzina. Krotko mowiąc w tym domu np po go Ostatnią historie opowiem jutro,pa brr... niby duchów nie ma, a ja czuję zimny oddech na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 20.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 20.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 teściowa mi kiedyś opowiadała jak jakaś jej znajoma, czy ktoś straszył dzieci babą jagą "jak nie będziesz jeść, to baba jaga Cie zgarnie" i to dziecko się strasznie bało. na co kiedyś moja teściowa do tego dziecka - "a widziałeś, żeby ktoś karmił ta babę jagę? na pewno już padła z głodu" i tym sposobem potwór został zniszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts