Gagata 07.01.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Znalazłam we Wrocławiu (niechcący) dystrubutora takich kotłów - czy ktoś z Was zna (a może i użytkuje) ich kotły gazowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Moja mama właśnie w lecie wymieniła swój strary piec ze Świebodzić na Ferroli dwufunkcyjny jak narazie sparwuje sie bez zarzutów jest z niego bardzo zadowolona.pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.01.2004 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 O! To miło słyszeć (choć nawet nie minął jeden sezon grzewczy...) ale jednak Bo ja się nad nimi poważnie zastanawiam - ceny wydają mi się sensowne w stosunku do oferty... Może ktoś jeszcze się zgłosi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.01.2004 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 O proszę - Ty Aga też tak późno na kompie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 użytkuje w nowym domu pierwszy sezon kocioł ferroli tantaqa 24 EL żeliwny stojący z 100l zasobnikiem ,wybrałem go spowodu najatrakcyjniejszej ceny w porównaniu z innymi firmami i jak narazie jestem zadowolony działa bez zarzutu, i rachunki za gaz nie są tak szokujące jak mnie straszonopozdrawiam tombo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts