Noxili 19.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hasło naczelne : koszykarze na prezydenta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Oprócz Żydów,Cyganów,Arabów,Talibów,Tatarów,Ruskuf,Helmutów,Rumunów,Angoli i takich tam ........to nie mam nic do nikogo....... Wszystko rozumiemm ale co masz do Tatarów no...trochę krzywo patrzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 i są tacy zimni i surowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 za to z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A tą rasę lubicie? Akcja pomocy paniom z dużym biustem http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,7268339,Akcja_pomocy_paniom_z_duzym_biustem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A tą rasę lubicie? Akcja pomocy paniom z dużym biustem http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,7268339,Akcja_pomocy_paniom_z_duzym_biustem.html wreszcie ktoś o mnie pomyślał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 19.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Oprócz tych wszystkich pięknych zalet które opisałeś ma również jedną wadę - jest czarny ... A ja do czarnych nic nie mam! Uważam nawet, że każdy powinien mieć jednego w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 za to z jajem Jednym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 za to z jajem Jednym ? jak kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 19.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A ja nie rozumiem jak mozna miec poglady rasistowskie. Przeciez najpierw jestesmy ludzmi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 19.11.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A ja nie rozumiem jak mozna miec poglady rasistowskie. Przeciez najpierw jestesmy ludzmi.. Ludzie mają poglądy i tym się róznimy od zwierząt. Nie słyszałem żeby kot, krowa czy koń miał " jakieś" poglądy. A kobiety , również moja żona okazuje rasizm conajmniej raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja jestem rasistką jak pierun jasny - w końcu w myśl tezy założyciela wątku kobiety z natury SĄ rasistkami toteż TAK, przyznaję się, jestem rasistką - uznaję tylko briardy i tylko araby czystej krwi a powód - bez powodu ot, taki kaprys (to też cecha kobiety) Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja nie rozumiem jak mozna miec poglady rasistowskie. Przeciez najpierw jestesmy ludzmi.. Ludzie mają poglądy i tym się róznimy od zwierząt. Nie słyszałem żeby kot, krowa czy koń miał " jakieś" poglądy. A kobiety , również moja żona okazuje rasizm conajmniej raz w tygodniu. Twoja żona to nie wszystkie kobiety. Wątek założony przez Ciebie jest zaprzeczeniem tezy, którą zaprezentowałeś, bo jak na razie głównie faceci wypowiadają tu rasistowskie hasła (mam nadzieję, że z przymróżeniem oka). Marian, czyżbyś był czarny i żona Cie za to wyzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 20.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Politpoprawność mówi, że rasizm jest zły. Murzyn może powiedzieć "białasie". Białas nie może użyć określenia nigger (ale jeden Murzyn do drugiego już tak może powiedzieć). Fajnie co? Znajomy nie lubił afrykańskich Murzynów. Nie dlatego, że są czarni, ale dlatego, że ich kultura, sposób bycia czy pracy, mu nieodpowiadał (a znajomy pracował w Afryce). Nie widzę tu jakoś rasizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 20.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Gdyby "nielubienie" kogoś za np. sposób bycia był rasizmem, to wszyscy bylibyśmy rasistami. Hipotetyczna sytuacja: jest tak samo zachowujących się dwóch osobników: jeden biały drugi wręcz przeciwnie. Zachowują się tak, że ich kultura, sposób bycia czy pracy, mi nie odpowiada i niecierpię tylko tego o odmiennym kolorze skóry - to jest rasizm na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Chyba jestem zbyt tolerancyjny.Mógłbym żyć w każdym kraju i mieć żonę w dowolnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Chyba jestem zbyt tolerancyjny.Mógłbym żyć w każdym kraju i mieć żonę w dowolnym kolorze. Zielonej ani fioletowej bym nie zniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Chyba jestem zbyt tolerancyjny.Mógłbym żyć w każdym kraju i mieć żonę w dowolnym kolorze. Zielonej ani fioletowej bym nie zniósł. a tak poważnie omijając te kolory??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.11.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A tak poważnie, to baba może nawet mieć w poprzek, należeć do PiS i być Chinką z Angoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ... Biała wódka dla białego człowieka czy ja jestem rasistą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts