dandi3 22.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 rasistą nie, ksenofobem tak, ale tylko w kierunku jednej nacji, Niemców mianowicie. Jestem zdeklarowanym germanofobem bo 1 - w socjalistycznej podstawówce przeszkolono mnie rzetelnie pod tym kontem 2 - nie spotkałem ani jednego porządnego Niemca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale czemu ograniczaś się tylko do jednej nacji . Ja tam na ten przykład nie lubie Rosjan , Niemców, Austriaków , Anglików , Francuzów , Z Czechami mi już przeszło a Hiszpanie są daleko i nigdy tam nie byłem . Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 23.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 coś tematycznego: http://magiel77.wrzuta.pl/audio/abWiSDAbTM7/azotox_-_nietolerancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ludzie mają poglądy i tym się róznimy od zwierząt. No i całe w tym nasze nieszczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie czuję się rasistką.Nie znam chyba rasistów, albo się znajomi do tego nie przyznają (mam na myśli bliższych znajomych).Na pewno czasem ulegam stereotypom, zwłaszcza, gdy emocje poniosą, ale zawsze zdaję sobie sprawę, że to stereotypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 23.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie czuję się rasistką. Nie znam chyba rasistów, albo się znajomi do tego nie przyznają (mam na myśli bliższych znajomych). Na pewno czasem ulegam stereotypom, zwłaszcza, gdy emocje poniosą, ale zawsze zdaję sobie sprawę, że to stereotypy. Tu masz racje. CZlowiek czasem mysli jak inni nakazali, bo... bo tak trzeba, a pozniej zaczyna rozumiec, ze jednak nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 . . . Biała wódka dla białego człowieka czy ja jestem rasistą ? a ja popijam brązową żołądkową, znaczy ,że rasizm jest mi obcy i jeszce mam czarnego w domu kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 moja córka przeszła dobrą antyrasizmu szkołę w Londynie. Na całą klasę brązowo-beżowo-żółtą było troje dzieci białych, z tego jedno francuskie. A jak się geografii nauczyła! Do dziś, jak czyta o jakiś wyspach Zielonego Przylądka czy innym krańcu świata, to tłumaczy mi -a stamtąd to Jasmine była, czy jakaś inna.. Mieli też w klasie chłopca z ciężką chorobą płuc, na wózku jeździł i grał z nimi w kosza. Też to dla niej było normalne... Para moich najlepszych przyjaciół z Kliniki była czarna. Tylko jakoś hindusów nie polubiłam. Nie dlatego, że mam coś do nich, ale nie spotkałam hindusa z rzetelną wiedzą, wszyscy lawirowali żeby się nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Moja przyjaciółka mówi, że nie pije piwa, bo potem jej śmierdzi z gęby jak z murzyńskiej chaty Czy to rasizm? Nie mogłam sie powstrzymać, bo dzisiaj znowu wyjechała z tym tekstem i mi sie przypomniał wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 25.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 rasistą nie, ksenofobem tak, ale tylko w kierunku jednej nacji, Niemców mianowicie. Jestem zdeklarowanym germanofobem bo 1 - w socjalistycznej podstawówce przeszkolono mnie rzetelnie pod tym kontem 2 - nie spotkałem ani jednego porządnego Niemca a byles na cmentarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 25.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ale czemu ograniczaś się tylko do jednej nacji . Ja tam na ten przykład nie lubie Rosjan , Niemców, Austriaków , Anglików , Francuzów , Z Czechami mi już przeszło a Hiszpanie są daleko i nigdy tam nie byłem . Howgh a ja lubie rosian - mozna niezle z nimi pochlac i inne rzeczy robic lubie niemcow za ich punkualnosc i rzetelnosc lubie austryjakow poniewaz wala prosto z mostu i mowia co mysla czy komus to sie podoba czy nie no anglicy mam mieszane uczucia sympatyczni otwarci ale nie do konca przyjacielscy francuzow za ich poglady na temat algerczykow i innych narodowosci zamieszkujacych francje czechow lubie za ich jezyk nigdy sie nie uczylem a ich rozumie a oni mnie sympatyczny narodek a najlepsze slowa czeskie to - tam , sam ( pchaj, ciagnij ) hiszpanie mili pomocni sympatyczni ale uwazaja sie za konkwistadorow i tego u nich nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a ja lubie rosian - mozna niezle z nimi pochlac i inne rzeczy robic lubie niemcow za ich punkualnosc i rzetelnosc lubie austryjakow poniewaz wala prosto z mostu i mowia co mysla czy komus to sie podoba czy nie no anglicy mam mieszane uczucia sympatyczni otwarci ale nie do konca przyjacielscy francuzow za ich poglady na temat algerczykow i innych narodowosci zamieszkujacych francje czechow lubie za ich jezyk nigdy sie nie uczylem a ich rozumie a oni mnie sympatyczny narodek a najlepsze slowa czeskie to - tam , sam ( pchaj, ciagnij ) hiszpanie mili pomocni sympatyczni ale uwazaja sie za konkwistadorow i tego u nich nie lubie No własnie to miałam na myśli, pisząc o uleganiu stereotypom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts