ardziu 22.02.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Można poszukać tutaj http://gdzienet.pl/LTE - limity ilości danych są zabójcze dla kieszeni, prędkości są zadowalające do momentu podpisania umowy.Obecnie w wielu miejscach, nawet tych zwanych "wiochami zabitymi dechami" są ciągnięte światłowody dzięki dotacjom z Unii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.02.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ciekawa strona... Dla mojego miejsca zamieszkania nagle okazało się, że wg tej strony przynajmniej mogę wybierać między pięcioma dostawcami internetu. Nic, zobaczymy... Szkoda tylko, że ta strona nie pokazuje w jakiś jawny sposób punktów, gdzie firmy mają swoje access pointy, w ten sposób sam mógłbym wstępnie zweryfikować, co z tego faktycznie wchodzi w grę, bo strona, podejrzewam, że robi to prostą regułką szacującą odległość w linii prostej. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.02.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 I już jedna z tych firm mi odpisała, póki co zasięg deklarując teoretycznie, do sprawdzenia oczywiście. Niemniej, nie wiem, czy do owego sprawdzenia wogóle dojdzie, bo zaoferowali mi za łącze 4Mbps (asymetryczne 4/1) przy umowie na 12m abonament 179zł brutto. Sto Siedemdziesiąt Dziewięć Złotych :bash: J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 22.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 I już jedna z tych firm mi odpisała, póki co zasięg deklarując teoretycznie, do sprawdzenia oczywiście. Niemniej, nie wiem, czy do owego sprawdzenia wogóle dojdzie, bo zaoferowali mi za łącze 4Mbps (asymetryczne 4/1) przy umowie na 12m abonament 179zł brutto. Sto Siedemdziesiąt Dziewięć Złotych :bash: J. No to pojechalili po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts