EZS 05.03.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 W Polsce, mam wrażenie, że IKEA jest wyznacznikiem pewnego stylu. Stylu, do którego dużo osób dąży. jakie dąży??? to raczej finansowa konieczność mam fotele z ikei, drewniano-skórzane. mam 3 lata, drewno jak było, skóra jak była. Używane co dzień. Poprzednio miałam podobne z iyska, wytrzymały 2 lata.. więc te ikeowskie już je pobiły. no, ale cena też 5 razy większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ikea niech się schowa. http://img.wiocha.pl/images/b/1/b182d051a442426e7c76bdd6d6e2dbcc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andek12 07.03.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Meble mają spoko, tylko szkoda że drogie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstantin 07.03.2016 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Meble mają nowoczesne i wytrzymałe, a co za tym idzie także drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 09.03.2016 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Mają bardzo szeroki asortyment, każdy znajdzie cos dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dukeny 09.03.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Z całą pewnością. Chociaż składanie tych mebli jest już legendarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 09.03.2016 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Przecież załączają przejrzysta instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 10.03.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija231 17.03.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Instrukcje są bardzo przejrzyste, jeśli ja mogłam złożyć biurko z Ikei to chyba każdy da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.03.2016 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Finalna cena ma się nijak do cen które widzisz przy pierwszym spojrzeniu ... + drzwiczki +klameczki + śrubeczki+ podkładeczki + jakiś dziwny plastik + ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 18.03.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Finalna cena ma się nijak do cen które widzisz przy pierwszym spojrzeniu ... + drzwiczki +klameczki + śrubeczki+ podkładeczki + jakiś dziwny plastik + ..... Poniekąd prawda, ale gdzie tak nie jest. Nie dawno kupowałem u nich szafę i przynajmniej tyle że nikt mi nie usiłował wciskać 1001 szpejów których w ogóle nie potrzebuję, natomiast w większości innych firm jest to tak namolne że ciężko wytrzymać. Pamiętam rozmowę z Panem bodajże z Komandora: cargo koniecznie, oświetlenie w szafie zapalające się po otwarciu drzwi też, a może to a może owo, a wszystko z takim lekceważącym podejściem "na pewno nie chcesz bo cię nie stać i po co w ogóle d... zawracasz" . Jak zaczął mi wciskać szufladę na zegarki, jako rzecz absolutnie nieodzowną, to go pogoniłem. A sukces IKEA moim zdaniem polega na tym że w przeciwieństwie do większości firm meblowych oferują meble do mieszkań i domów a nie do rezydencji. Mają meble tanie i solidne, przy czym te tanie stoją zupełnie gdzie indziej niż solidne, ale nadają się do wstawienia do mieszkania w bloku, albo do niewielkiego domu. Natomiast większość firm meblowych oferuje albo straszną tandetę, na dodatek brzydką, albo meble wymagające pałacu lub rezydencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 18.03.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Ja osobiście lubię meble czy dodatki z IKEI. Czasem można znaleźć coś naprawdę sensownego i niezbyt drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CrazyGirl 18.03.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Ja osobiście lubię meble czy dodatki z IKEI. Czasem można znaleźć coś naprawdę sensownego i niezbyt drogiego Masz racje. Ja bardzo często korzystam z tych katalogów co wysyłają co roku:-) Poza tym fajna jest ta nowa karta dla stałych klientów ...Masz taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 18.03.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Masz racje. Ja bardzo często korzystam z tych katalogów co wysyłają co roku:-) Poza tym fajna jest ta nowa karta dla stałych klientów ...Masz taka? Niestety nie mam takiej karty. Katalogi to ja swojego czasu często i namiętnie przeglądałam A Ty masz taka kartę? Jak wrażenia i co ona daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 21.03.2016 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Haha to jest przejrzysta instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 22.03.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Jedna z prostszych na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfus 23.03.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 myślę że jakieś tam mega podstawowe meble to Ikea dobrze daje rade, ale np całej kuchni bym od nich nie kupił raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga9503 29.03.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) Ja osobiście mam fotele i stół z ikea i jestem zadowolona. Częściej jednak kupuję tam różne dodatki, do wnętrz.. Edytowane 29 Marca 2016 przez kinga9503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ObywatelX 30.03.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 stołki, biurka, fotele itp rzeczy myślę że jak najbardziej w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 21.04.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Nie mam nic przeciwko Ikea. lubię przeglądać ich katalogi. Co do jakości też nie mam żadnych przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts