Zdun Darek B 01.09.2017 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Dawniej to IKEA sprzedawała meble z DREWNA..... dawniej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 05.09.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 ja nie lubię tego sklepu pod kątem mebli, wybieram się tam głownie po akcesoria kuchenne bo te mają dobre ale ogólnie nie lubie tego rodzaju mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 25.09.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 W Ikei najbardziej wkurzający są ludzie, którzy chodzą jak święte krowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 26.09.2017 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 W Ikei najbardziej wkurzający są ludzie, którzy chodzą jak święte krowy... A jak mają chodzić, to taki sklep na niedzielne spacery rodzinne, odpocząć można, posiedzieć na sofach i jeszcze zjeść tani obiadek ps. Czy oni mają to same menu od początku istnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alan159 09.10.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 sam sklep jest spoko, winny jedynie może być personel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 09.10.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 sam sklep jest spoko, winny jedynie może być personel Winny czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dratewka 12.10.2017 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Ja nie mogę narzekać, chociaż... Ich oferta z dowozem woła o pomstę do nieba. Cena dowozu biurka wyniosła u mnie ostatnio niewiele mniej od ceny samego biurka! Skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.10.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Ja nie mogę narzekać, chociaż... Ich oferta z dowozem woła o pomstę do nieba. Cena dowozu biurka wyniosła u mnie ostatnio niewiele mniej od ceny samego biurka! Skandal! Skandal? Pomyśl sobie, jak byś się czuł kupując tam szklankę - wtedy dowóz byłby wielokrotnie droższy od zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.10.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Jestem po kierunku "Meblarstwo" i szczerze polecam meble z IKEA. W tej cenie na rynku nic lepszego nie znajdziemy. Przede wszystkim używają dobrych okuć Bluma. Za to przestrzegam przed BRW, nie kupię już od nich żadnego mebla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 12.10.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Jestem po kierunku "Meblarstwo" i szczerze polecam meble z IKEA. W tej cenie na rynku nic lepszego nie znajdziemy. Przede wszystkim używają dobrych okuć Bluma. Za to przestrzegam przed BRW, nie kupię już od nich żadnego mebla. okucia bluma produkowane dla Ikea różnią się od "zwykłych" okuć bluma - takie info uzyskałam od stolarza Ps. ja lubię robić zakupy w ikea, zwłaszcza dodatki, pierdoły do kuchni/łazienki/pokoju można kupić w bardzo fajnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.10.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 okucia bluma produkowane dla Ikea różnią się od "zwykłych" okuć bluma - takie info uzyskałam od stolarza Ściemniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.10.2017 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 okucia bluma produkowane dla Ikea różnią się od "zwykłych" okuć bluma - takie info uzyskałam od stolarza Ps. ja lubię robić zakupy w ikea, zwłaszcza dodatki, pierdoły do kuchni/łazienki/pokoju można kupić w bardzo fajnych cenach A co stolarz wie o konstrukcji okuć? Zna się na ich rodzajach, owszem - a te są dostępne wszędzie takie same. Wiarygodne info w takim temacie to może być jedynie od Bluma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 12.10.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Ale to łatwo jest zweryfikować porównując optycznie okucia i ewentualnie mierząc suwmiarką grubość blachy. No chyba, że wytop miałby inny skład chemiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.10.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Zastanówcie się. Myślicie że Blum i IKEA robiłyby sobie antyreklamę gorszą jakością okuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliaNat 17.10.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Mi meble z Ikea się nie podobają. Dla mnie są tandetne. Wszystkie praktycznie takie same ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Ja właśnie zaczynam myśleć źle. Nie o meblach ale o kranie. Kupiłam szafki do łazienki i w komplecie zlew i kran. O ile szafki służą dobrze, zlew jest praktyczny, to kran mnie wkurza, bo ta wajcha do odkręcania wody chodzi ciężko. Mąż czymś ją posmarował, poprawa była na 2 dni i wróciło stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astrid1 24.10.2017 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nie wiem jak tam się pracuje, ale sam pomysł biznesowy jest fajny. Z punku widzenia konsumenta meble też maja swoich zwolenników. Jedyny minus bardzo malo dogodnych lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.10.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 MAM DOŚĆ!Mam dość ludzi, którzy nabijają sobie posty pisząc dwa bezsensowne zdania. A potem jako dumny forumowicz-posiadacz 15 postów bez treści zaczynają przemycać reklamy pod pozorem rad. CZY NIE MOŻE KTOŚ ZROBIĆ Z TYM PORZĄDKU??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lauralo94 02.11.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Myślę że to zależy, co się wybierze. Wiadomo, że jeśli szukamy najtańszych produktów, to w każdym sklepie będą marnej jakości. My mamy łóżko z ikei, ze średniej półki cenowej i służy bardzo dobrze, tak samo materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Myślę że to zależy, co się wybierze. Wiadomo, że jeśli szukamy najtańszych produktów, to w każdym sklepie będą marnej jakości. My mamy łóżko z ikei, ze średniej półki cenowej i służy bardzo dobrze, tak samo materac NAstępny trzypostowy odkrywca, a wszystkie posty to reklamy. Będę piętnować, uprzedzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts