Cpt_Q 20.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 co Wy z tą ikeą przeca tam pretensje ma ochrona, a ta jest najmowana jako firma... nnno tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 20.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wszystkie markety mają ochronę zewnątrz......i zmieniają tak co pół roku bo złodziejstwo niesamowite....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 co Wy z tą ikeą przeca tam pretensje ma ochrona, a ta jest najmowana jako firma próba uwikłania w to ikei to manipulacja, zapewne myślą, że jak własna firma ma ich w du.pie to wytrą sobie gęby tymi, co zatrudnili ich firmę taka próba odlania się cudzym .... nieładnie zajeb nieładnie ! my już chyba jesteśmy ostatnim cywilizowanym społeczeństwem, w którym ludziom strzelają do łbów tak kretyńskie pomysły, pal sześć czy to IKEA czy nie, ale żeby mieć pretensje do garbatego, że ma proste dzieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingofspin 28.10.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Ikea zatrudnia mnóstwo podwykonawców np. do montażu, dlatego zapomnijcie o reklamacjach w ikei Kupiłem meble z montażem z Ikei i to był wieeelki błąd. Montaż koszmarnie drogi, ale myślałem że będzie to lepiej zrobione i zachowam wszystkie gwarancje na sprzęt. Nic bardziej mylnego. Ekipa uszkodziła mi zmywarkę i poryła płytę indukcyjną. Moje straty 3700 zł. Ikea nie chce wypłacić odszkodowania ani nawet zwrócić pieniędzy za montaż. Dział reklamacji zbywa tylko kolejne maile. Pozostaje tylko sąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 28.10.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Swego czasu pracowałem w miescie Buerstadt w Niemczech w firmie produkującem meble dla Ikea.. Głownie te pakowane w kartony. Wspólprace z Niemcami oraz Kurdami wspominam bardzo pozytywnie. Zwłaszcza z tymi drugimi, ktorych to na hali montażu można było w czasie pracy uczyc polskich piosenek np Szła dzieweczka do laseczka.. :) eh piękne czasy... a teraz do meritum - krótko i na temat po wielu miesiacach spędzonych w tej fabryce powiedziałem sobie iz nigdy alto przenigdy nie kupie w Ikea mebli (z kartonu), które by miały byc wystawione na widok na przyklad gosci... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkam 09.02.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ja mam pozytywne skojarzenia - mają kilka naprawdę dobrych produktów z których często korzystan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 09.02.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Wg mnie ikea jest takim sklepem, że jak kupujesz coś z najtańszych linii to wiadomo, że jakościowo to nie jest inwestycja na lata. Ale droższe rzeczy są naprawdę lepsze. Wydaje mi się, że takie myślenie że ikea to badziew wzięło się właśnie z tego, że większość kupuje te najtańsze produkty, które szybko się niszczą i zużywają. No ale czego oczekiwać za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryczewski 17.02.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Jak w każdej marce, są rzeczy tanie i tańsze. Mam kilka mebli z Ikei, określił bym je jako średnia półka. Póki co jestem zadowolony z marki na I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malfred 18.02.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ostatnio kupiłem stół jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.02.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Dziś rano w audycji radiowej powiedzieli, że te same rzeczy z Ikea w Polsce są droższe niż w Szwecji. I podali za przykład jakieś burko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.02.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Uczepili się tego biurka “dziennikarstwo“ O tym biurku chyba 2 miesiące temu Czytałam z wyjaśnieniem z Ikei na blogu "towar niezgodny z umową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 18.02.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Ikea ? nie dziekuję.. zostane przy [spam] Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy321 18.02.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ciekawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.02.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ogólnie jak zwiedzanie muzeum.Meble z tektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.02.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 ja najczęściej spotykam się z opiniami że meble z Ikei są bez wyrazu, chłodne, dobre do biura ale nie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanthi 03.03.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 jak dla mnie jest wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija231 03.03.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Muszę przyznać że produkty maja dosyć drogie, lecz są porządnie wykonane. Mam szafę na książki z Ikei, prawie 3 lata i jest w świetnym stanie, nic się nie odkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.03.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Swego czasu szafę kupowało się na 100 lat albo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anija231 04.03.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Swego czasu szafę kupowało się na 100 lat albo więcej Niestety, ale to nie są czasy, gdzie kupowało się meble z litego drewna, bo tylko takie były dostępne. Oczywiście nie mówię że nie można tak owych mebli kupić, tylko bardziej popularne są ze sklejki z okleiną, które mają predyspozycje do rozklejania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pianistka88 04.03.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 W Polsce, mam wrażenie, że IKEA jest wyznacznikiem pewnego stylu. Stylu, do którego dużo osób dąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts