sczepan 12.02.2018 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 bardzo często kupuje rzeczy w Ikei i zawsze służą mi długo/Ikea to sklep meblowy dla średniozamożnych. Jest wiele ciekawych rozwiązań na każdą kieszeń.Ostatnio kupiłem sobie stół i 4 krzesła za niecałe 1000 złoty. W innym sklepie meblowym nawet za tą cenę nie kupiłbym stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza2004 19.02.2018 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Warto się podpytać znajomych w tej sprawie. Zawsze można się czegoś ciekawego w ten sposób dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.12.2019 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 mam jeden mebel- szafkę na pranie-taką z okrągłymi otworami. Trzaska to niemiłosiernie, mam wrażenie, że zaraz toto się rozleci. Na szczęście nie mam potrzeby otwierania tego czegoś codziennie.Jeden taki ikeowski mebel w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 16.12.2019 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Kiedyś tam coś kupiłem ale samo chodzenie po tym sklepie to czysta mordęga , po ostatniej akcji lewaków kiedy zwolniono tego pracownika moja noga tam nie stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts