Sonika 30.10.2004 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Jak w tytule.Macie kabiny tej firmy? Jakie są Wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2004 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Nikt naprawdę nie używa kabin tej firmy?Czy to znaczy, że nic nie są warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 31.10.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 hej, ja mam kabiny tej firmy w kratkę i kółeczka, wybrałam aquaform ze wzglę du na głębokie brodziki z siedziskiem, ale jeżeli tylko jest miejsce to polecam 90, na razie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bear 31.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Ja też kupiłem tę kabinę ale jeszcze nie zamontowałem. Wybrałem bo uważam, że jest sympatyczna, ma dobrą cenę i wygląd mi się podoba. Wybrałem drzwi szklane w kwadraciki z brodzikiem średniej głebokości na podstawie styropianowej. Długo się zastanawiałem i chodziłem po sklepach i wybrałem właśnie tę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2004 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Dziękuję za odpowiedż.Chciałam poznać zdanie innych użytkowników zanim dokonam zakupu.Też mi się te kabiny podobają i jestem ciekawa czy niska stosunkowo cena nie ma swojego odzwierciedlenia w gorszej jakości.Może jeszcze ktoś ma jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ja mam piękna kabinę- szklana, przezroczysta. Sliczna Szyby mają powłokę zabezpieczajacą przed kamieniem i zaciekami-woda spływa i nie pozostawia zacieków (nie pamiętam jak to się nazywa- ale rewelacja). Tylko jeden feler- trochę przecieka na dolnej uszczelce Ale nie przeszkadza mi to wcale, bo jak wychodze spod prysznica to i tak cieknie ze mnie. Aha- i cena była o wiele niższa niż innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.11.2004 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Gorgu 77, dzięki serdeczne za opinię.Czy Twoja kabina jest z serii Glass 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Nie mam pojecia- jest prosta, szyby są w metalowych ramach- ale takich nie rzucajacych sie w oczy- kabina wygląda jak tafla szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.11.2004 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Gorgu 77,dzięki, pomogłeś mi podjąc decyzję. Wybieramy Aquaform Glass 5 z powłoką.Ciekawa jeszcze jestem ile płaciłeś za swoją kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ojej mam nadzieję, że będziesz z niej tak samo zadowolona jak ja, bo inaczej kiepsko siebie widzę Cena mojej to ok. 1400zł. o ile pamiętam. (drzwi szklane 90 cm i jedna ścianka- 90cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.11.2004 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 My będziemy miec półokrągłą Glass 5, z podwójnymi dzwiami i oczywiscie z powłoka. Mam nadzieję, że będziemy tak samo zadowoleni jak Ty, a jak nie........to gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 06.12.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Aktualnie toczy się wątek- przestroga o kabinach Kabi. Może ktoś , kto dłużej użytkuje AQUAFORM dorzuci swoje uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gutek Fredek 15.01.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ja też zamierzam kupić Aquaform Glass 5. Wypatrzyłam ja niedawno, jest tak jak to pisano powyżej, bardzo ładna i wyraźnie tańsza niż podobne nnych firm. Napisz proszę Solinko jak ci się ona sprawuje jeśli ją już kupiłaś. Jak dla mnie ma ona jednak jedną niedogodność: Aquaform nie robi do kwadratowej 90-tki takiego płyciutkiego (5cm) brodzika. Sprzedawca mówi, że można go sobie dokupić z innej firmy. Ale ćzy będzie pasował? Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ostatecznie kupiliśmy Ravaka. Bardzo nam sie podobała i nie mogliśmy się oprzeć nawet cenie.Ale Glass 5 też jest ładna. Jak z brodzikiem innej fimy to nie wiem, ale bym nie ryzykowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 17.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 ja mam Aquaform, uzytkuje od 8 miesiecy, jestem bardzo zadowolony. Kabinka 90cm polokragla, gleboki brodzik, szklane matowione drzwi. Wykonczona w chromie. Bardzo ladna, jeden jedyny blad jaki zrobilem to to ze nie kupilem powloki antyzaciekowej. Teraz tego bardzo zaluje, trzeba bylo dolozyc te pare stowek. Mam tylko to szczescie, ze szklo jest takie mlecznomatowe i zaciekow az tak nei widac.PolecamA PS. znacie jakis sposob, plyn lub cos innego zeby chronic kabiny bez powloiki przed zaciekami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 a ja mam zakupioną Glass5 półokrągłą (80 - do małej, dolnej łazienki, 90 niestety by się nie zmieściła), montaż będzie gdzieś na początku lutego, ale użytkować będziemy od kwietnia Zdecydowaliśmy się na powłokę (dopłata ok. 200 zł) - zobaczymy jak się będzie sprawdzać w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ja też zamierzam kupić Aquaform Glass 5. Wypatrzyłam ja niedawno, jest tak jak to pisano powyżej, bardzo ładna i wyraźnie tańsza niż podobne nnych firm. Napisz proszę Solinko jak ci się ona sprawuje jeśli ją już kupiłaś. Jak dla mnie ma ona jednak jedną niedogodność: Aquaform nie robi do kwadratowej 90-tki takiego płyciutkiego (5cm) brodzika. Sprzedawca mówi, że można go sobie dokupić z innej firmy. Ale ćzy będzie pasował? Może ktoś wie? Ja mam kabinę kwadratową szkalaną właśnie z płyciutkim kwadratowym brodzikiem z Koła(chyba 5 cm, lub 3) wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytelnik 20.01.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Mam drzwi aguaform i po miesiacu użytkowania sprawują się dobrze. Jak wyglądają możńa obejrzec poniżej http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=531856#531856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 To ja chyba jedyna niezadowolona będę. Ale ja nie mam matowionego szkła, więc wszystkie zacieki przepięknie widać Na dodatek mam plastik (to wszystko, co nie jest szkłem, jest plastikowe). Drzwiczki (przesuwane, na kółeczkach) rozregulowane całkowicie, zamykanie ich to koszmar (otwieranie też. Jedyny plus to taki, że jak je zamknę przed moim rocznym maluszkiem, to ich nie otworzy Nie polecam tej plastikowej, nie matowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.01.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Podnoszę wątek.Mocno zastanawiam się na drzwiami ze ścianką Glass5.Jak się sprawują u Was te kabiny?Czy warto brać z powłoką?Gdzie można to tanio kupić w mazowieckim lub necie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts