słoneczny amorek 07.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ma ktos doswiadczenia z takim wynalazkiem? dobra cena, zastanawiam sie czy ktos ma taka kabine bez brodzika http://allegro.pl/kabina-prysznicowa-easy-space-90x90-easy-clean-hit-i2851121344.html Są OK. Osobiście mam z progiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenowak 08.12.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam,Ja mam bardzo podobną kabinę Aquaformu. Generalnie bardzo dobrze się sprawdza. Tutaj akurat niska cena nie świadczy o złej jakości. Wręcz przeciwnie. Trzeba tylko być solidnym w montażu (ja u siebie akurat montowałem sam, więc nie miałem problemów z monterami partaczami) i uważać by spływ był dobrze wyprofilowany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki818 08.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 zenowak - "wręcz odwrotnie" to znaczy że im tańsza tej firmy się trafi to jest lepsze ? A na poważnie firma i produktu wydają się być ok chociaż mimo wszystko jakoś nie mam zaufania. Z porządnych produktów z niższej półki cenowej mogę natomiast polecić Radaway-a, Ravaka czy choćby Koło. Niżej bym jednak nie schodził. Niby cena nie świadczy o jakości ale po niżej pewnej ceny nie da się zrobić kabiny z takich samych materiałów, równie dobrze i dokładnie oraz zagwarantować taki sam serwis i obsługę pogwarancyjną. Trzeba pamiętać że każda firma musi wyjść na swoje i przy dość niskich cenach gdzieś trzeba poszukać oszczędności - materiał, serwis, gwarancja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts