zmora1 19.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam. Jestem nowa. Z tego co widzę są tu sami panowie (co ja tu robię?) wiem zbieram wiadomości dla męża!!! Dzisiaj dowiedziałam się o GRANPALU poczytałam trochę na tym forum i włosy stanęły mi na głowie. Mąż chce zmienić piec co biopaliwo jest wskazane i łatwodostępne (lubelskie), ale co z tymi alarmami mam zrobić jak męża nie będzie (pracuje za granicą)? Skoro tacy jak WY mają kłopoty? Co się dzieje gdy włączy się alarm a nikogo nie ma w domu? Czy jest wtedy jakieś zagrożenie? Czy trudno to wszystko opanować? Czy ktoś wie o serwisie w Lublinie? Rety pełna automatyka co z tym robić jak coś idzie nie tak? Czy jest jakaś gwarancja poprawności działania gdy wszystko zamontuje firma? Co jest tak skomplikowanego w czyszczeniu tego pieca? Chyba wpadłam w lekką panikę proszę niech ktoś mi udzieli odpowiedzi to może trochę się uspokoję. Dzięki zmora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts