Mariusz1 07.01.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Wynajmę lub kupię w rozsądnej cenie Barakowóz lub Barak budowlany w Warszawie - najlepiej w okolicach Białołęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bojanka 09.01.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Mam ofertę dla Ciebie - szczegóły w mailu.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 jest namiot wojskowy do sprzedania w Józefowie, duży i sprawdził się, a koszt niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 13.01.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Mam kontener mieszkalno magazynowy ocieplany bialoleka - tarchomin.Za 3-4 tyg wstawiam okna i drzwi wiec moge odsprzedać. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 23.01.2004 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Mam dwa pytanka:Czy w środku są jakieś łóżka ?Jaka będzie cena ?pozdrawiam\Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.01.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 kontener mieszkalno magazynowy (jest szesc prycz z desek wukladzie pietrowym jakis stolik (chyba mozna uznac ze nawet 2) oraz regal stalowy na stale przytwierdzony do sciany, kontener ocieplony zrozporowadzona instalacja elektryczna. cena 2500zl do odbioru do konca lutego (wtedy bede mial zamontowane okna idrzwi w domu) moze 1-2 wczesniej. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 23.01.2004 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Dzięki Fugas, z tego co piszesz to pewnie jest wart tej ceny, ale to dla mnie trochę drogo. Chyba zdecyduję się na wypożyczenie jakiegoś na kołach. pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 23.01.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Nie ma sprawy ja zakladałem że ekipa będzie mieszkala dłuższy czas i ewentualne późniejsze go wykorzystanie jako magazyn dlatego zdecydowałem sie na kontener, jeśli chodzi tylko o lokum dla ekipy do którego nie będziesz chcial wchodzić to można to zrobic chyba nawet za 800-1000zł.Ja podjąłem decyzję po tym jak w lecie oglądalem kilka drewnianych i po wejsciu do środka mało nie zwrócilem posiłków z ostatniego tygodnia. Część drewnianych kumuluje wszystkie ślady po wczesniejszych użytkownikach, ale jak powiadam jeśli tylko dla ekipy to spoko nie ma co przeplacac. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.01.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Ja mam do odsprzedania niedrogo barak. Ocieplony, rozprowadzona instalacja elektryczna, trochę przecieka (ale wystarczy podbić papą). Musiałbyś załatwić transport we własnym zakresie - potrzebny jest zwykły hurtowniany TIR z dużym HDS-em. Ja tak go podnosiłem i wiozłem z Białołęki właśnie Fotka tu: http://www.enter.net.pl/www/phantom/Images/zima3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 30.01.2004 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Dzięki, sprawa już nieaktualna. Wypożyczyłem sobie na rok i stoi już na działce. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 30.01.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Mariusz skąd wypożyczyłeś i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 30.01.2004 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Barak stał w Markach. Stan całkiem niezły - dwa łóżka piętrowe, suchy, ocieplony. Zapłaciłem 900 zł za rok razem z przyciągnięciem na Białołękę. Z tego co wiem, to jest taka zupełnie normalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 30.01.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Mariusz a gdzie na Białołęce budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts