matka dyrektorka 22.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 moje piosenki też sama grami śpiewam i od lat zakochana jestem w głosie Krzysztofa A ja 1000 razy bardziej wolę słuchać piosenek Edwarda Stachury w wykonaniu Edwarda Stachury. Jego sposób śpiewania to jest dokładnie to co można przeczytać w Jego książkach. Dusza na ramieniu... Stare Dobre Małżeństwo... Ech...! dla tych którzy nie słyszeli : http://aaa111aaa.wrzuta.pl/audio/6qLi75sfe1B/02.opadly_mgly_wstaje_nowy_dzien ale spiewać to on raczej nie umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 22.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wiecie co, pół dnia szukałam swoich płyt SDM Przez Was, albo dzięki Wam Na szczęście 2 się znalazły, a reszta może jeszcze się objawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 22.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ale spiewać to on raczej nie umiał No właśnie umiał, umiał. Pal licho ciut nieczysty ton, ale interpretacja, nastrój, potężna dawka emocji. Czasem jak tego słucham to potrafią mi świeczki stanąć w oczach. Pokaż mi kto tak śpiewa. Śmiem twierdzić, że jest tu bliższy Ewie Demarczyk (no i już, można się śmać!) - na pewno bliższy, niż SDM. Dobra, sorki, że ja z tym Stachurą w wątku o SDM - szanuję Wasze wspomnienia, jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja tam wiem, że SDM było przesłodzone, ale te wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gienek gra na gitarze,miał być szewcem lecz mu nie wyszło... Albo: "Nieeee rozdziobią nas kruki ni wrony" - ostatnio śpiewaliśmy to na "Spotkaniu po latach"w schronisku Łowców Przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts