Gość PYTUŚ 27.02.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Ja mam "kozę" i jestem zachwycony, dom dość duży i olejowe drogie, dziś oba systemy razem to bajka. Nie mam teraz czasu ale w poniedziałek coś Ci napiszę. Poczekaj,mam DOWRE 12KW.Pozdrawiam, żartobliwe wtręty jak najbardziej na miejscu lecz nie cierpię wulgaryzmów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość i&w 27.02.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Kupiłam mamie do mieszkania 70mkw,Dovre 8KW.Goście siedza i gapią sie w plonące drewienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klepka70 04.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 witam ja tez mam zamiar kupic piecy ale sie zastanawiam czy istnieje mozliwosc przerobienia piecyka tak aby mozna bylo przewodem rozprowadzc cieple powietrze do innego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klepka70 04.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no wlasnie jaki masz pomysl na rozrpowadzanie cieplego powietrza ja myslalem o rozprowadzeniu jakims przewodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macin21 25.10.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) a czy ktoś użytkował piecyki firmy Wamsler? Są teraz w castoramie. Podoba mi się ten http://www.hiperpromo.pl/promocja_castorama-wamsler_rona_piec_8kw-6531508.html Edytowane 25 Października 2012 przez macin21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mx3c 08.11.2012 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam, Ja również wybrałem piecyk ( koze ) wolnostojący do siebie do mieszkania .Plan jest taki żeby ogrzała-dogrzała salon 25m2 i kuchnie 10m2 , pozostałe pokoje dalej gazem będą grzane . Wybrałem Jotula 3F w piątek max sobota ma być zamontowana. Bardzo jestem ciekawy jak sprawi się podczas chłodniejszych dni. Jak odpalę dam znać jakie efekty i wrażenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamuss 24.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kupiliśmy właśnie Charnwood Cove 2. BAAARDZO fajny piecyk (każdy jednak chwali swoje). Spełnia swe zadanie (ogrzewa salon i po trosze dół domu). Palę brykietem Pini (ołówki). Piecyk wygląda bardzo ładnie, użytkuje się go rewelacyjnie. Jak dotąd (to dopiero początki) jesteśmy bardzo zadowoleni. Koza w odróżnieniu od kominka nie jest tak "zobowiązująca". Nie ma obudowy, nie jest jakby na stałe wkomponowana w dom. Rura dymowa nie jest schowana w ścianie, więc mamy z niej sporo ciepła. Polecam gorąco kozę w ogóle, a nasz Charnwood w szczególności Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts