orvis 19.11.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wszelkie uwagi mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 20.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witaj, projekt na pierwszy rzut oka fajny tylko obrazki małe i mówiąc szczerze ledwie go widać. Przy takich oknach też nie chciałabym mieć z boku sąsiadów są piękne. pozdrawiam, trzymam kciuki i czekam na więcej... PS fajnie się Ciebie czyta, może pomyśl jednak o pisaniu książek A i mój dom też nazywam pieszczotliwie stodołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 20.11.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Pracujemy nad tym, wieczorem powinno być już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 20.11.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Trochę denerwujące jest to prowadzenie osobno dziennika i komentarzy.Wygląda na to, że winnym całego zamieszania z wizualizacjami był photobucket.com, po zmianie na inny serwer wszystko wygląda już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 piękny projekt, nie w moim staromodnym stylu, ale piękny. Będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 21.11.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dziękuję, Ewo. Myślę, że gdybyśmy budowali dom 15 lat temu miałby zupełnie inny charakter. Teraz trzeba się było na coś zdecydować i wygrały przestrzenie i widoki Z sentymentu został spadzisty dach w głównej części domu. Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 23.11.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Projekt piękny ...i te tarasy...suuuuper.Napisz proszę czy będziecie mieli jakieś futrzaste czworonożne zwierzątka, bo martwię się trochę o te "oczka" wodne. Pięknie w nich odbijać się będzie słońce, nawet chyba będzie wrażenie że dom jest na wodzie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.11.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 powtórzę za innymi: piękny projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 23.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Dziennik zaczyna się pięknie, widać, że właścicielka dziennika mogłaby się utrzymać z pisania książek (serio, serio). Proszę o jeszcze, czuję, że będę miała bardzo interesującą lekturę No i powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 23.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dziękuję za budujące (nomen omen ) komentarze. Rzeczywiście dużo tej wody mamy. Szczególnie liczę na atrakcyjne wizualnie wrażenia w salonie, gdzie jest wąskie okno nad woda - nietypowo. Trochę dołujące są za to wizje mycia tego wszystkiego, zwłaszcza po ulewach. Trzeba będzie Młodych doszkolić, a i tak nie wiem, czy rąk nam starczy Ze stworzeń jest kot - hydrofob, będzie pies - hydrofil i ... - jak myślę - stada komarów, które przyjdzie nam polubić (ale to nie czworonożne i futrzaste ) Aha, jeśli Mikołaj nie zawiedzie, a zwierz przeżyje, to do domu będziemy się wprowadzać jeszcze z chomikiem (lub jego wnukiem ). Po przestudiowaniu wątków na forum o ogrodach od razu dopisałam do listy ogrodowych "złotych myśli" też pomysł, żeby wzdłuż płotu zostawić przyszłemu psu ścieżkę strażniczą (oj, nabiega się sunia, żeby obchód zrobić). Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 25.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj Też mam pralnie u góry, super rozwiązanie będziesz zadowolona. Początkowo w projekcie mieliśmy na dole ale w czasie budowy przeniosłam na górę i nie żałuje. Duuuuużo u Ciebie w domku "powietrza" super. My nie mieliśmy tyle odwagi i nasza stodoła jest całkiem zwyczajna choć wyszło prawie 200m2, a jak u Ciebie z metrażem bo chyba nie doczytałam...chyba że chcesz by napięcie rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 25.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No tak... rzeczywiście o metrażu jakoś zapomniałam napisać... Wyszło nam 230 m2 plus garaż, więc dość dużo. Planowaliśmy zamknąć się w 200 metrach, ale jak obejrzeliśmy projekt, to za bardzo nie wiedzieliśmy co można by wyrzucić - wszystko nam się podobało. I pomyśleć, że kilka(naście) lat temu marzyliśmy o domku 100 m2.Od tego czasu przybyło jednak dzieci, zwierząt i apetytu na duże przestrzenie. PozdrawiamKamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 04.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nie bede oryginalna - pieknie. Uwielbiam takie stodoly Małżonek zdecydowanie nie nadaje się na instruktora. Jeśli jest jakieś piekło dla początkujących kierowców, to bezsprzecznie mój Mąż będzie tam podpalał pod kotłem. Wypracowaliśmy zawieszenie broni: jeżdżę albo jako pasażer, albo bez niego. Ma to jeszcze jedną dobrą stronę poza zachowaniem przeze mnie zdrowia psychicznego – gdy jeździmy wspólnie na imprezy, to ja jestem „pijącą” polową Wracając do wątku budowlanego, po stronie plusów mogę wpisać mój zwieńczony sukcesem powrót za kółko. Hahah wypisz wymaluj mam tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 05.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ach, piękny projekt. Zazdraszczam Ci baaaardzo okien kolankowych. U nas też miały być takie, niestety miały służyć też jako wyjście na taras, a to oznaczało ścianę kolankową 2m wys Na pociechę... u Ciebie będę sobie takowe oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 06.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Olgusieniunieczko, dziękuję. Twój projekt też jest extra. A już zupełnie serce mi podbiłaś miłością do betonu. Z niecierpliwością będę czekać na Twoje wnętrza. Zabino, także wielkie dzięki. Z sondy przeprowadzonej naprędce wynika, że wiekszość mężów źle znosi żony za kółkiem Całe szczęście, że możemy jeździć osobno Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 07.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 CześćŚliczna "stodoła" prosta i nowoczesna. Ja również jestem w trakcie projektowania "nowoczesnej stodoły" pozdrawiam i gratuluję projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wow! Projekt super, fajny dziennik. Bede zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Sama nie wiem jak to się stało, że ja tutaj trafiłam dopiero dzisiaj Bardzo jestem ciekawa czy udało się Wam rozwiązać problem z tymi wielkimi roletami? pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Uwaga, uwaga, bedzie ogloszenie. Zapraszam na macanie betonu czyli impreze - franiowke 13.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zatartaczni 30.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 to i ja zajrzałam do Twojego dziennika...widze kochana ze nie tylko działki nam sie takie same podobają...fajnie by było gdybyśmy zostały sąsiadkami!! Mamy tyle podobnych poglądów... Przyznam szczerze.Jak zobaczylam Twoj dziennik to ilość tekstu mnie zniechęcila do zagłębienia się w temat... teraz gdy dzieci juz zasnęły zrobiłam podejście numer II.I przeczytałam jak super figlarny felieton o budowaniu...Może zamiast pisać ksiązki zacznij od felietonów w jakimś muratorze tudziez innym magazynie budowlanym??A czy zastanawialiście się nad budową w technologii szkieletowej? M y chcemy dom ponizej 5 litrów,to był jeden z powodów dla jakiego wybraliśmy ten sposób budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts