Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba o zmianę pory "przestoju technicznego "

cieszynianka

Recommended Posts

Tak sobie pomyślałam, że chyba nie tylko mnie denerwuje ten przestój po 12-tej, kiedy nic nie można (otworzyć, napisać, odpisać zalogować się, wylogować się), można tylko sobie siarczyście zakląć :oops: :-?

Jest to pora, w której Forum jest jeszcze w miarę uczęszczane i taki przestój sprawia trochę niedogodności. Podobno powodem są jakieś działania techniczne, które muszą się odbywać regularnie.

Może dałoby się zmienić porę tychże operacji, żeby nie było trzeba przeczekiwać :roll:

Nieśmiało proponuję jakąś mało popularną porę, na przykład 4 rano :D

Tak sobie pomyślałam, że chyba nie tylko mnie denerwuje ten przestój po 12-tej, kiedy nic nie można (otworzyć, napisać, odpisać zalogować się, wylogować się), można tylko sobie siarczyście zakląć :oops: :-?

Jest to pora, w której Forum jest jeszcze w miarę uczęszczane i taki przestój sprawia trochę niedogodności. Podobno powodem są jakieś działania techniczne, które muszą się odbywać regularnie.

Może dałoby się zmienić porę tychże operacji, żeby nie było trzeba przeczekiwać :roll:

Nieśmiało proponuję jakąś mało popularną porę, na przykład 4 rano :D

Podpisuję się pod tym apelem obiema ręcyma 8)

Forum wiesza się codziennie po godzinie 24:00 :o

Prosimy o przesunięcie tego procederu na 04:00 rano :D

jestem jak najbardziej "za" znaczy przychylam sie do próśb .... godzina 4 rano jest ok ,

natomiast 24 zdecydowanie za bardzo uciążliwa - wtedy przez 20 minut nie ma dostepu do forum , a jest to godzina w której uczęszcza jeszcze sporo ludzi ....

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...