cieszynianka 13.02.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Kochana Redakcjo, nie zamykaj uszu na nasze prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Proszę o zmianę godziny przerwy technicznej dołączam do Prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 ja też się dołączam !!!!! jestem bardzo częstym gościem forum bardzo późnym wieczorem i wkurza mnie to, że po północy nic nie można zrobić, obejrzeć, napisać a godzina 4 nad ranem na przerwę techniczną, jest dla mnie jak najbardziej odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Tego i tak nikt nie czyta Chyba, że się jakiś tekst seksowny lub obrazek pojawi to wtedy reakcja jest natychmiastowa może trzeba powyzywać prezydenta ? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Też czytam i piszę po północy, to znaczy chcę ale mi nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.02.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 W tym tygodniu sprawa się rozstrzygnie. Przestój dotyczy całego portalu, stąd i problem trudniejszy. Pozdrawiamy i przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Oooo, jak przyjemnie, ze jednak prosby nie trafiaja w proznie. Przy okazji chcialam powiedziec, ze jest mi niezmiernie milo, ze mnie Redakcja zauwazyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.02.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dziękujemy Redakcji za dostrzeżenie naszego problemu i mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli dziękować za jego rozwiązanie (oczywiście oczekiwane przez nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dziękuję... i proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Qurka i się doprosiliśmy Zmiana nastąpiła, Forum przestało działać pół godziny wcześniej niż zwykle, a przestój trwał duuuuuuuuuużo dłużej Nawet nie wiem jak długo, bo po 45 minutach czekania straciłam już cierpliwość Czy tak ma być już zawsze Mam nadzieję, że to tylko jakiś żart, albo pomyłka Jeśli tak ma być zawsze, to odszczekuję swoją prośbę o zmianę (chciałam na lepsze, nie na gorsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jak będziesz odszczekiwać to nagraj, keidyś sobie posłuchamy, jak szczekasz....bow... wow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jak będziesz odszczekiwać to nagraj, keidyś sobie posłuchamy, jak szczekasz.... bow... wow... Raczej: arf, arf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts