Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ANKIETA - czy Redakcja powinna zabierać tytuły "za karę

daggulka

CZY REDAKCJA POWINNA ZABIERAĆ TYTUŁY "ZA KARĘ" ?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY REDAKCJA POWINNA ZABIERAĆ TYTUŁY "ZA KARĘ" ?

Recommended Posts

Poza tym - forum jest własnością Muratora, nie naszą, nie ma co tutaj o demokrację się bić, bo przecież to nie republika.

Po prostu korzystajmy z forum na tyle, na ile się da i na ile Redakcja pozwoli, a jak komus nie pasuje, to zawsze może zmienić lokalizację.

no, kochana .... jak ja napisałam to samo ino w nieco inne słowa ubrane przy ostatniej aferze to mnie mało nie zjedzono ..... i cytowano jeszcze szmat czasu w kontekście ironicznym :wink:

O ile mogę się domyslić, nie dałaś się zjeść? :wink: :D

Swoje wiesz, a to najważniejsze. 8)

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O ile mogę się domyslić, nie dałaś się zjeść? :wink: :D

wysoko rozwinięty instynkt samozachowawczy mi nie pozwala .... :wink:

Swoje wiesz, a to najważniejsze. 8)

Depesia - nie mam monopolu na wiedzę .... inni także mają swoje poglądy często nie zgadzające się z moimi ....

pewnie jak każdy - staram się bronić swoich poglądów i poglądów osób z którymi się zgadzam .... 8)

fakt - czasem się zapędzam w tych obronach ... na swoje usprawiedliwienie mam, że z natury nie jestem strusiem chowającym głowę w piasek ino wredne ze mnie skorpionisko walczące do upadłego w to co wierzę :oops: :wink: :lol:

niech powstanie wątek o zdejmowaniu tytułów ...

na ten przykład każdy będzie miał prawo zaproponować uzasadnioną kandydaturę do pozbycia się tytułu

Jesteś WIELKA....brawo smoku :evil: :evil: niech i tak będzie niech powstanie...już to widzę jak będą dbać o zdejmowanie tytułów 8) 8) :p :wink:

taki wątek byłby przydatny .... każdy odebrany tytuł byłby omawiany - tak jak każdy nadawany .... byłoby sprawiedliwie ....

p.s. jestem smoczyca .... nie smok .... :wink: :p

niech powstanie wątek o zdejmowaniu tytułów ...

na ten przykład każdy będzie miał prawo zaproponować uzasadnioną kandydaturę do pozbycia się tytułu

Jesteś WIELKA....brawo smoku :evil: :evil: niech i tak będzie niech powstanie...już to widzę jak będą dbać o zdejmowanie tytułów 8) 8) :p :wink:

taki wątek byłby przydatny .... każdy odebrany tytuł byłby omawiany - tak jak każdy nadawany .... byłoby sprawiedliwie ....

p.s. jestem smoczyca .... nie smok .... :wink: :p

Przepraszam smoczyco smoku :oops: :wink: .

każdy odebrany tytuł byłby omawiany

Niech się tak stanie smoczyco...Pierwszy zabiorę głos we wąciu...Jak założysz taki topik to życzę Ci szczęścia..Czy ty aby nie za bardzo zbaczasz z chodzenia na tej już i tak cienkiej linie??? :o :o 8) :roll:

Czy ty aby nie za bardzo zbaczasz z chodzenia na tej już i tak cienkiej linie??? :o :o 8) :roll:

do mnie trza łopatologicznie .... że o co kaman?

bo nie wiem czy myślimy o tym samym ... :roll:

Jesteś zaje.bist.ą postacią tego zacnego foruma ale skoro my nie o tym samym kaman to bardzo ubolewam nad tym.Jesteś w swoim topiku i to ankietowym ,broniącym niejako racji i próbie udowadniania czegoś czego nie potrafisz zasygnalizować to niech tak pozostanie.

NS ... Ty mnie powiedz prosto w gały o co Ci biega ,

bo ja dalej nie rozumieć ....

o tą cienką linię mi chodzi w szczególe .... :roll:

ja cały czas ostatnio na tym forum nic innego nie robię jeno coś sygnalizuje ... mam wrażenie, ze od tego sygnalizowania już mnie mają wszyscy dosyć....

no ale coś za coś ... jak się czasem chce zawalczyć to i ze stratami trza się liczyć....

powiedz mi o co Ci chodzi - bo nadal nie rozumiem- ale tak - bez owijania w sreberka ... :wink:

NS ... Ty mnie powiedz prosto w gały o co Ci biega ,

bo ja dalej nie rozumieć ....

o tą cienką linię mi chodzi w szczególe .... :roll:

ja cały czas ostatnio na tym forum nic innego nie robię jeno coś sygnalizuje ... mam wrażenie, ze od tego sygnalizowania już mnie mają wszyscy dosyć....

no ale coś za coś ... jak się czasem chce zawalczyć to i ze stratami trza się liczyć....

powiedz mi o co Ci chodzi - bo nadal nie rozumiem- ale tak - bez owijania w sreberka ... :wink:

Choć Cię nie znam (a chciałbym) powiem ,że twoje sygnalizowanie problemu jest tylko karmą dla niegrzecznych tego forum.Pomagasz ale czy na pewno tym właściwym. 8) :wink:

hm....

czy ja pomagam właściwym ....

a wiesz? nie zastanawiałam się nad tym .....

walczę o słuszną w moim przekonaniu sprawę ....

o to , żeby usystematyzować zasady .... o to , żeby forumowicze mogli mieć wybór w dwie strony .... a nie tylko w jedną ....

a dlaczego uważasz , że walczę po niewłaściwej stronie?

hm....

czy ja pomagam właściwym ....

a wiesz? nie zastanawiałam się nad tym .....

walczę o słuszną w moim przekonaniu sprawę ....

o to , żeby usystematyzować zasady .... o to , żeby forumowicze mogli mieć wybór w dwie strony .... a nie tylko w jedną ....

a dlaczego uważasz , że walczę po niewłaściwej stronie?

Dlaczego ??? Bo robisz to tylko właśnie w jedną stronę(np, ankieta)Niewłaściwy jest twój sposób pozyskiwania opinii..ale i tak cię lubią.

oj, NS .... motasz straszliwie :lol:

niewłaściwy sposób pozyskiwania opini .... ankieta .....

hm.... dobrze , na drugi raz w stroju topless w centrum Warszawy będę do urny zbierać głosy .... pasuje? :D

a co do lubienia .... nie jest tak jak myślisz .... ale to nieważne ....

ważne jest dla mnie w tym wątku żeby jak najwięcej forumowiczów zagłosowało i żebyśmy w końcu mieli jasność , czy chcemy jako ogół coś w temacie zmieniamy czy odpuszczamy i zostawiamy jak jest ....

p.s. NS - marchewka kijek marchewka na mnie nie działa - lepiej od razu pisz co myślisz prosto z mostu jak ja to zawsze robię bo jeśli coś jest dla mnie niejednoznaczne to dopytuję do upadłego .... :wink:

oj, NS .... motasz straszliwie :lol:

niewłaściwy sposób pozyskiwania opini .... ankieta .....

hm.... dobrze , na drugi raz w stroju topless w centrum Warszawy będę do urny zbierać głosy .... pasuje? :D

a co do lubienia .... nie jest tak jak myślisz .... ale to nieważne ....

ważne jest dla mnie w tym wątku żeby jak najwięcej forumowiczów zagłosowało i żebyśmy w końcu mieli jasność , czy chcemy jako ogół coś w temacie zmieniamy czy odpuszczamy i zostawiamy jak jest ....

p.s. NS - marchewka kijek marchewka na mnie nie działa - lepiej od razu pisz co myślisz prosto z mostu jak ja to zawsze robię bo jeśli coś jest dla mnie niejednoznaczne to dopytuję do upadłego .... :wink:

Widzisz droga Smoczyco niestety nic nie motam.Jestem tylko wyznacznikiem tego czego Ty zrozumieć nie potrafisz.Działasz jednostronnie i tylko wtedy kiedy poczujesz głód obrony nad osoba poszkodowaną imasz się wylewnych tekstów.Piszesz małym drukiem o osiołku by mnie obrazić? Ja niestety tego wcale robić nie chcę.Ale chcę ci zaakcentować ,że w ankiecie jesteś jednak jednostronna. 8) :wink:

nie , NS ....daleka jestem od obrażania kogokolwiek ....

marchewka - kijek - marchewka

to nic innego jak

pochlebstwo - słowo prawdy - pochlebstwo :wink: :D

widzisz? napisałam niedosłownie i opacznie zrozumiałeś .... dlatego lepiej nie owijać ino prosto z mostu .... :wink:

a co w tej ankiecie jest jednostronnego?

albo ktoś jest za tym żeby forumowicze tytuły odbierali, albo za tym żeby Redakcja odbierała czyli za starym systemem ....

to gdzie tu jest jednostronność? :o przeca to dwie rożne rzeczy są .... :roll:

nie , NS ....daleka jestem od obrażania kogokolwiek ....

marchewka - kijek - marchewka

to nic innego jak

pochlebstwo - słowo prawdy - pochlebstwo :wink: :D

widzisz? napisałam niedosłownie i opacznie zrozumiałeś .... dlatego lepiej nie owijać ino prosto z mostu .... :wink:

a co w tej ankiecie jest jednostronnego?

albo ktoś jest za tym żeby forumowicze tytuły odbierali, albo za tym żeby Redakcja odbierała czyli za starym systemem ....

to gdzie tu jest jednostronność? :o przeca to dwie rożne rzeczy są .... :roll:

Widzisz droga smoczyco zapętlasz się a to może Ci zaszkodzić.

Ponieważ po kolejnej aferze z zabraniem tytułu nadanego przez forumowiczów przez Redakcje kolejnej osobie....

Kurna działasz tu w jedną stronę i wiesz w czyją.Daj inne przykłady.Założyłaś ankietę by bronić jednostki ?Czy chcesz bronic racji ogólnie?Redakcja i tak tego nie posłucha ,a oni i tak Cię lubią.Przyjrzyj się temu ale nie tylko w jednym kierunku. :wink:

I tu się , NS mylisz .....

Co prawda uważam za niesprawiedliwe zabranie tytułu Barbossie , ale tą sprawą zajmuje się tutaj:

http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529.htm

a ten tutaj wątek założyłam nie w sprawie tytułu Barbossy ..... i to piszę z ręką na sercu ....

ten wątek założyłam po to , żeby wybadać sytuację jak widzą sprawę odbierania tytułów inni forumowicze ....

czy mój pogląd na tą sprawę jest odosobniony .....

i założenia moje dalsze odnośnie kontynuacji tego tematu miały zależeć od wyników tej ankiety ....

ot, cała prawda .....

I tu się , NS mylisz .....

Co prawda uważam za niesprawiedliwe zabranie tytułu Barbossie , ale tą sprawą zajmuje się tutaj:

http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529.htm

ale dlaczego?

a ten tutaj wątek założyłam nie w sprawie tytułu Barbossy ..... i to piszę z ręką na sercu ....

a nie boli Cię troszku???

ten wątek założyłam po to , żeby wybadać sytuację jak widzą sprawę odbierania tytułów inni forumowicze ....

czy mój pogląd na tą sprawę jest odosobniony .....

i założenia moje dalsze odnośnie kontynuacji tego tematu miały zależeć od wyników tej ankiety ....

ot, cała prawda .....

Wybadałaś? :evil: To w jakiej sprawie my tu do siebie sapiemy???

8)

Smoczycoooo!!! Wygrywasz w tej ankiecie.Cieszysz się??? :wink:

Wybadałaś? :evil: To w jakiej sprawie my tu do siebie sapiemy???

8)

Smoczycoooo!!! Wygrywasz w tej ankiecie.Cieszysz się??? :wink:

nie chodzi o to czy ja się cieszę ....

moje spostrzeżenia są takie , że jednak okazuje się nie jest tak jak mi się zdawało .... wyciągnęłam błędne wnioski na podstawie wpisów forumowiczów w podobnych sprawach .... liczy się zdanie wielu a nie tylko moje ....

łopatologicznie - przewaga nie jest duża co oznacza , ze zdania są podzielone w miarę po równo .... więc raczej nie ma sensu nic zmieniać bo forumowiczom jest dobrze tak jak jest ....

i w każdą następną aferę o zabranie tytułu angażować się nie powinnam , bo ja próbowałam coś zmienić .... a ludziom pasuje tak jak jest ....

nieważne , że mnie - nie ....

i tyle.....