Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cyfrowy polsat - kilka dekoderów na jednej antenie

Recommended Posts

Nic tak nie wprowadza w świetny nastrój na cały nadchodzący tydzień jak poczytanie sobie spokojniutkiej dyskusji paru rodaków na którymkolwiek z forum..... :D :D :D :D :D

a jak podzielisz legalnie PC żeby mieć i jego i TVN? :D :D

Żadne tam Tefałeny i Polszmaty nie dorównują tutejszym dyskusjom......i to legalnym......... :D :D :D :D :D

Oj dobra posłucha ciebie i skorzystam z tej lepsiejszej części twojej stopki:

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą....." :D :D :wink:

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pracowałam w CP:

żeby oglądać w np.salonie tvn a w sypialni polsat potrzebujesz:

-konwerter twiin-są już poczwórne i 2x poczwórny...

-2 dekodery te podłączasz do kowertera

- możesz mieć jeden talerz nie ma problemu.

- musisz mieć 2 abonamenty

---------------------

jeśli chcesz oglądać to samo tylko w 2 innych pomiesczeniach( soprawdza sie to np.gdy ktoś chce mieś w salonie tv i w sypialni na wieczorne oglądanie)

- to wystarczy jeden dekoder

-jeden abonament

jeżeli chodzi o inne platwormy to jest możliwośc zamontowania, np,na strychu kradziejki-karty widmo-matrycy,itp. i sygnała można rozdzielić....ale nie w CP i z tego co wiem w innych też już nie.....była taka możliwość ale obecny amerykański system kodowania zabezpiecza przed takimi sprawami....

pracowałam w CP:

żeby oglądać w np.salonie tvn a w sypialni polsat potrzebujesz:

-konwerter twiin-są już poczwórne i 2x poczwórny...

---------------------

jeśli chcesz oglądać to samo tylko w 2 innych pomiesczeniach( soprawdza sie to np.gdy ktoś chce mieś w salonie tv i w sypialni na wieczorne oglądanie)

- to wystarczy jeden dekoder

-jeden abonament

jeżeli chodzi o inne platwormy to jest możliwośc zamontowania, np,na strychu kradziejki-karty widmo-matrycy,itp. i sygnała można rozdzielić....ale nie w CP i z tego co wiem w innych też już nie.....była taka możliwość ale obecny amerykański system kodowania zabezpiecza przed takimi sprawami....

Dobrze w porę zauważyłem ,że już nie pracujesz w CP bo chciałem zapytać o szkolenia.Marnie szkolili i czytać tekstu pisanego też.

konwerter twiin-są już poczwórne i 2x poczwórny...

Jakie abonamenty???

8) jak zaczniesz kpić to soorrry ale ja też skończę się wypowiadać....

kontrowersyjny jesteś to sam mówisz...ale jeśli źle lub niefortunnie się wypowiadam to wybacz, przepraszam...ale osobistych podróży że nie rozumiem tego co piszę-daruj....ja nie z tych co tu na forum się kłócą...może tą energię miłośnicy zatargów na WD na której źle się ostatnio dzieje gdzieś indziej by spożytkowali patrz mój podpis....

-------------------------oczywiście chodzi o dwie opłaty za pakiety CP...

Nic tak nie wprowadza w świetny nastrój na cały nadchodzący tydzień jak poczytanie sobie spokojniutkiej dyskusji paru rodaków na którymkolwiek z forum..... :D :D :D :D :D

Żadne tam Tefałeny i Polszmaty nie dorównują tutejszym dyskusjom......i to legalnym......... :D :D :D :D :D

No właśnie nie mam zamiaru......Widzę że ty z tych bardziej doświadczonych więc marne mam szanse.......A tak w ogóle to nic nie zrozumiałeś z tego co żartobliwie napisałem.(a tak się uśmiałem z rana)

Masz problemy z rozszryfowaniem słowa pisanego.Tuman z ciebie wyjątkowy........

Bez odbioru......

No właśnie nie mam zamiaru......Widzę że ty z tych bardziej doświadczonych więc marne mam szanse.......A tak w ogóle to nic nie zrozumiałeś z tego co żartobliwie napisałem.(a tak się uśmiałem z rana)

Masz problemy z rozszryfowaniem słowa pisanego.Tuman z ciebie wyjątkowy........

Bez odbioru......

Odpowiem tobie bo dosadnie mi to wytłumaczyłeś.Pobierając nauki kultury na tym zacnym forum dokładnie tak jak ty/wy reagowałem na takiego gościa jak ja i wkurzał mnie niesamowicie a ,że nerwy mnie ponosiły to i nie oszczędzałem się w słówkach.Zrozum to człowiecze,że nie chcę ci ubliżać tylko posługując się podpowiedziami czerpanymi z twoich wystąpień chce pokazać coś co jest wałkowane już set razy.Wątki są powielane na co przykłady łatwo zobaczysz.To ty mi ubliżyłeś a ja tylko sprytnie zacytowałem twoją część stopki.Ale jak chcesz tak to mogłeś widzieć.Jeżeli uraziłem cię przy pomocy tekstu z twojej stopki to wybacz ale i zrozum to co chciałem ci przedstawić. :wink:

Pozdr.,

No to Czego się trzymać ?Tematu czy opisu w poście?...

Ja bym poczekał na autora wątku. I jego zapytał. Chyba że po przeczytaniu tych przepychanek ma dość i już tu nie zajrzy. :)/quote]

a ja bym przepchnął inaczej to twoje cytowanie. :D :D :D :wink:

Sprecyzuj co masz na myśli ???

Celnie zmieniłeś i poprawiłeś posta ale nie do końca.Nadal źle mnie zacytowałeś.Precyzując tylko o to mi chodziło bo czasami bardzo głupio to wygląda i bardziej szkodzi niż przynosi korzyść. :wink: Ciebie też mam przeprosić?chylę czoło sorki. :wink:

8) jak zaczniesz kpić to soorrry ale ja też skończę się wypowiadać....

kontrowersyjny jesteś to sam mówisz...ale jeśli źle lub niefortunnie się wypowiadam to wybacz, przepraszam...ale osobistych podróży że nie rozumiem tego co piszę-daruj....ja nie z tych co tu na forum się kłócą...może tą energię miłośnicy zatargów na WD na której źle się ostatnio dzieje gdzieś indziej by spożytkowali patrz mój podpis....

-------------------------oczywiście chodzi o dwie opłaty za pakiety CP...

Nie wykorzystuj tego bo to nieładnie. :oops: :oops: :oops: .Jeżeli bierzesz udział w dyskusji to aby nie powielać już i tak masy wątków w tym temacie, spróbuj przynajmniej sprecyzować i praktycznie wytłumaczyć omawiany problem. :roll:

myślałam że jasno się wypowiedziałam... nie potrafię więc wytłumaczyć...jaśniej...nie chciałam nic kopiować czy powielać....

niktspecjalny....ale ja lubię kontrowersyjne postaci :oops:

po prostu taka moja uwaga że ostatnio źle się dzieje na WD...no gdzie by się nie odezwać, gdzie by nie zajrzeć tam kłótnie...jeśli przez mało precyzyjne wypowiedzi to ja za swoją przepraszam.

myślałam że jasno się wypowiedziałam... nie potrafię więc wytłumaczyć...jaśniej...nie chciałam nic kopiować czy powielać....

niktspecjalny....ale ja lubię kontrowersyjne postaci :oops:

po prostu taka moja uwaga że ostatnio źle się dzieje na WD...no gdzie by się nie odezwać, gdzie by nie zajrzeć tam kłótnie...jeśli przez mało precyzyjne wypowiedzi to ja za swoją przepraszam.

ho ho .

niktspecjalny....ale ja lubię kontrowersyjne postaci

skoro tak to mi bardzooo przyjemnie. :oops: :oops: :oops: :wink: Fajnie się tak po przepraszać.Przepraszam i ciebie jak byłem niemiły. :oops: :wink:

Pada za oknem ,zimno a my se cukrujemy to dobra prognoza....ale przed czym?