kowaldo 20.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witajcie, zastanawiałem się nad zastosowaniem automatyki w domu- inteligentnego budynku. Trafiłem na firmę homiq- czy macie jakieś doświadczenia z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomTob 22.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mam zainstalowaną ich instalację, działa prawidłowo, choć wykorzystuję tylko podstawowe funkcje takie jak centralne sterowanie roletami oraz zapalanie i gaszenie światła. Na czas budowy, Panowie zamontowali własne wyłączniki oraz żarówki z oprawkami. Współpraca z Homiqami przebiega bardzo dobrze. Pełne zaangażowanie i znajomość tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piorun 13.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 A jak to wygląda cenowo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts