Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa Klimt z VOX

Damon

Recommended Posts

Dobrze sprawdź czy całość tej sofy to skóra............miałam na nią ochotę i już byłam w salonie ją kupić ale coś mnie podkusiło żeby sprawdzić od spodu poduszki i okazało sie że ze skórą to nie miało nic wspólnego..........siedzisko jest ze skaju , boki tez , tylko o ile dobrze pamiętam poduszki oparcia były ze skóry i jeszcze jakieś drobne elementy............zrezygnowałam z zakupu

Pan w sklepie nie miał pojęcia o tym i upierał sie ze to skóra, wywaliłam siedziska do góry nogami odpięłam zamek i okazało sie że to skaj, rzetelne info że to skóra tylko częściowa dostałam bezpośrednio w Voxie.............jest to wyrób Indyjski , a dopasowanie skaju ze skóra perfekcyjne, najśmieszniejsze jest to że wszędzie sa opisy że to skóra........tylko zapomnieli że dodać że eko. Ta sofa kosztowało chyba niecałe 3 tys albo i mniej . Byc może teraz jest wersja całej skóry ale dobrze sprawdź...........

• 2 weeks później...

cześć

miałam podobny problem z tą sofą - napaliłam się na nią jak szczerbaty na suchary i się potem okazało, ze koło naturalnej skóry ona nawet nie powinna stać :-(

I dokładnie tak jak ty - w sklepie babka by sobie dała 2 ręce obciąc, ze to całe jest z naturalnej skóry (dopiero na infilini VOXa mnie oświecili i rozczarowali)

A pytanie mam inne - znalazłaś coś moze podobnego ale już prawdziwego skórzanego?