iva_marti 20.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Było już o farbach do wnętrz ,do elewacji. Ja szukam czegoś dobrego do metalu. Muszę pomalować barierki, bramę i furtki. Miałam dawać do ocynku i malowania proszkowego ,ale cena jednak zbyt duża. Polecano mi tikurille: podkład Temabond ST 200, na to Tematany 50. Mam jednak mało informacji o tych farbach. Może jest coś lepszego, albo równie dobrego a tańszego. Co polecacie? Polecano mi jeszcze chlorokauczuk. Jakiej firmy najlepszy jaki podklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 20.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja u siebie malowałem podkładem Cekor R 2x i 2x chlorokauczukową cenowo jest to bardzo znośne a jak długo wytrzyma to będę mógł stwierdzi po kilku latach. Ale kluczowym jest moim zdaniem nie farba a dokładnośc oczyszczenia i odtłuszczenia no i oczywiście malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts