Ciril 16.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 na moich ha do tej pory rosło zboże, więc mam całkowicie do zagospodarowania, oprócz terenu ługów - jakieś 3000m2, a na reszcie nie wiem co. Z tarasu nowego domu bedę wychodzić w rezerwat przyrody chronionej, w której mam rzekę i źródła - tu mam dużo do pracy - straszne chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wątek założony. Można się przedstawiać i dopisywać. Na razie w promocji przyjmujemy z działkami powyżej 0,5 hektara a od nowego roku koniec promocji i przyjmujemy powyżej 1 hektar pozdrawiam tak sobie czytam dziennik Arctici Asafa dziennik otwarty i czeka no i "przyleciałam" nas zapisać 5443m2 uffffffff zdążyłam Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich "OBSZARNIKÓW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 30.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam )) no ja chyba mogę się zapisać moja działka ma ponad 1,5 ha i nawet łapię się na przyszłoroczną promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A jak kto ma w kawałkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 30.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A jak kto ma w kawałkach??? a to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 31.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 wokol wystrzaly, miasto swietuje, a ja tutaj szukam budowlancow.. my do tej grupy tez chyba z naszymi nieco ponad 33000 m2 nalezymy; uprawiamy na wiekszosci trawe.. na razie wcinaja te trawe konie sasiada, ale mam nadzieje wkrotce nasze konie sie nia zajma.. pozdrawiam wszystkich mini obszarnikow i zycze szczesliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A jak kto ma w kawałkach??? a to już nie wiem znaczy ja wiem. tyle, że nie wiem ile mam w kupce, ale kiedyś obok chaty futbolówkę my kopali na dwie bramki... a poza tym mam orne, las i tartak i psa... (i kota też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 06.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jesteście tacy zaprawieni w nasadzaniu i przesadzaniu ,wiec może ktoś mi doradzi jak pozbyć się trzciny w jeziorze ,żeby sobie zrobić dobre dojście do wody ? .Słyszałam ,że jest to dość trudna sprawa.Mam nadzieje ,że nie muszę kupować jakiegoś specjalistycznego sprzętu? Ja w zeszłym (2009) roku robiłem klientowi ogrodzenie na działce z dostepem do jeziora. Obrośnięte to było trzciną na kilkanascie metrów wgłąb. Wynajął taką koparkę do pogłębiania stawów na gąsienicach co to może jeździć prawie po wodzie i wykopał cały ten szlam i zasypał piaskiem. Podobno trzcina nie ma prawa przez najbliższe kilkanaście lat wyrosnąć. Gdzieś mam zdjęcia to jak chcesz to ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 09.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 3,2ha.....trawa,trawa,100m drogi do odsniezania.. ,na wiosne chciałbym zaczać to zagospodarowywac,mysle,że 20 lat powinno wystarczyć na realizacje pomysłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 tartak i psa... Piesek olbrzymie bydle To kupiłeś czy wziąłeś za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ,100m drogi do odsniezania.. ,na wiosne chciałbym zaczać to zagospodarowywac,mysle,że 20 lat powinno wystarczyć na realizacje pomysłów... To chyba za mnie napisałeś , tylko na to odśnieżanie już się ustawiłam... ciapka z turem nabyłam , I też wiosną zaczynam zagospodarowywanie... tylko 20 lat to mi nie wystarczy... mam zamiar się przy tym zestarzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 12.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Chyba się wszyscy postarzejemy na tych ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Może zarzućcie jakieś pomysły...ogród?, ozdobny też?sad, winnica? grodzicie całość... czy część... jak całość to czym?... bo u nie 1,5 km trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 13.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 super temat! dopisuję się z moimi 4,5 ha. Na razie pomysłów na zagospodarowanie mam miliony, gorzej z realizacją... ale czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia770401 14.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Super że ktoś założył taki wątek! Wreszcie coś dla mnie. Gdzie indziej to nawet bałam się odezwać jaka działka jest duża, a tu między wami będę taka średnia. Dopisuję się do was jeśli pozwolicie z moimi 2,7 ha. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 14.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Może zarzućcie jakieś pomysły... ogród?, ozdobny też? sad, winnica? grodzicie całość... czy część... jak całość to czym?... bo u nie 1,5 km trzeba? Ja grodzę siatką leśną bo dostałem w prezencie z 1,5km . Śmigana ale w dobrym stanie. Ogrodziłem już jakieś 80 arów i chciałbym ogrodzić resztę tego kawałka na którym mam chałupę. Czyli jakieś drugie tyle. Wszystkiego to mam prawie 6 ha. No i tak myślę puścić jakieś kosiarki z napędem na cztery. Może łowiecki co by mój borderek mógł się realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja się do Was dopiszę jako "Członek Zazdroszczący" Marzą mi się hektary - tylko kasy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia770401 18.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To ja się do Was dopiszę jako "Członek Zazdroszczący" Marzą mi się hektary - tylko kasy brak... Oj nie zawsze jest czego zazdrościć! Co z tego że dostaliśmy ziemię za darmo i jest to piękne miejsce na budowę, kiedy nie ma za co z tą budową ruszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frjo 18.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No to i ja się wpisuje. 0,70 ha. Na razie sobie leży nieogrodzone ale już mnie głowa boli jak sobie pomyśle ile trzeba płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia770401 18.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Właśnie- pierwszy problem z dużą działką to ogrodzenie. U nas jest dosyć ,,wąsko"", bo tylko 80 m szerokości więc tak myślimy ogrodzić taki kwadrat 80/80, żeby tak ładnie wyglądało. To i tak daje ponad 300 metrów siatki w najtańszym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts