DLPOAKS 08.01.2004 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 PRZEPRASZAM. ALE MUSIAŁEM WYKASOWAĆ WSZYSTKIE INFORMACJE. ZŁODZIEJE TEŻ MAJĄ INTERNET. SORRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 09.01.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Macie bardzo ciekawy projekt. Ostatnio bardzo mi się takie podobają. Dom jest duży, ale za to ma super układ wew. Parter jest przestronny, 2 pokoje dodatkowo, jadalnia i taras wyglądają super, wygodne pomieszczenia gosp. Góra również jest bardzo funkcjonalna. Jak dla mnie nic dodać, nic ujać (no...może ten metraż... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 01.02.2004 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Więźba skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boriena 02.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Wreszcie ciekawy, niedworkowaty projekt . Brawo. Niecierpliwie czekam na dalsze relacje i fotorelacje z budowy. Mozna adres internetowy do waszego biura projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 02.02.2004 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 OCZYWIŚCIE. LINK DO STRONY BIURA PROJEKTOWEGO JEST NASTĘPUJĄCY http://www.archtim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 12.02.2004 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 DACH SKOŃCZONY (PRAWIE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 14.02.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Czy faktycznie ubikacja jest przy kuchni? Mieszkam w bloku i mam dokładnie tak samo. Nie jest ani wygodne ani.....przyjemne . Fakt na planie masz drzwi od kuchni, (które w każdej chwili można zamknąć) ale nie raz może nastąpić kolizja. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.02.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Na to byłby prosty sposób - drzwi WC od strony holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 15.02.2004 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 SORRY. INFORMACJE USUNIĘTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 16.02.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Bardzo mi sie spodobało Twoje mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.02.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 DLPOAKSwięźba, piękna.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 18.02.2004 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 J.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOB-BUDOWNICZY 21.02.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Cześć DLPOAKS. Bardzo ładny i nowoczesny domek. Nieźle prezentuje się budowa (mam okazję oglądać ją min. raz w miesiącu). A obecne mieszkanko robi również niezłe wrażenie. Gratuluję PSA w przyszłości będziemy sąsiadami - (mam działkę w Osieku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 22.02.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 DLPOAKS, Kaskada jest bardzo intrygujacym domkiem, z jednej strony nowoczesnym, z drugiej zaś trochę w nim tradycji. Napisz prosze o ewentualnych problemach z realizacją. Projekt podoba mi sie i nie wykluczam, że w takim właśnie zamieszkamy. Przekonaj nas, że warto go wybrać. Wiem, że nie jestes rzecznikiem pracowni, ale inwestor to coś więcej. Jest bardziej wiarygodny. Jak planujesz rozwiązać ogrzewanie? Czy ten prześwit pomiedzy kuchnią i pokojem dziennym jest na tyle szeroki, że swobodnie pomieści stół. Czy schody w projekcie są murowane, czy dokonałeś zmiany w ramach adaptacji. To na razie tyle, chociaz pytań mam jeszcze dużo. Będę przyglądać sie Twoim poczynaniom. Życze sukcesów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 22.02.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ciekawy domek! Gratuluję wyboru!justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Bardzo ładne wnętrze- nowoczesne, ale przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 sliczne mieszkanko- na pewno domek tez taki bedzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 07.03.2004 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 J.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 07.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Dzięki bardzo za informacje, coraz bardziej nam się ten domek podoba. Okna , a raczej ich koszt, troche przerażają... Masz piękna więźbę na dachu, dobrze zrobiona i jeszcze taka ... czerwona ( różowa??). Czy nie miałeś kłopotu z jej wykonaniem, cos zmieniałeś może? Jeden z forumowiczów sygnalizował jakieś kłopoty z ta więźbą. Do Ytonga trudno znaleźć dobrą ekipę (fachową), czy nie miałeś z tym kłopotów? Też nam Ytong chodzi po głowie, ale obawiamy się o wykonawstwo. Alternatywnie o Porothermie 50... Jak znajdziesz troche czasu, to moze coś napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLPOAKS 07.03.2004 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 J.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts