Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOMEK EWY I MARCINA

Recommended Posts

Macie bardzo ciekawy projekt. Ostatnio bardzo mi się takie podobają.

Dom jest duży, ale za to ma super układ wew. Parter jest przestronny, 2 pokoje dodatkowo, jadalnia i taras wyglądają super, wygodne pomieszczenia gosp.

Góra również jest bardzo funkcjonalna. Jak dla mnie nic dodać, nic ujać (no...może ten metraż... :lol: )

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Cześć DLPOAKS.

Bardzo ładny i nowoczesny domek. Nieźle prezentuje się budowa (mam okazję oglądać ją min. raz w miesiącu). A obecne mieszkanko robi również niezłe wrażenie.

Gratuluję

PS

A w przyszłości będziemy sąsiadami - (mam działkę w Osieku)

DLPOAKS, Kaskada jest bardzo intrygujacym domkiem, z jednej strony nowoczesnym, z drugiej zaś trochę w nim tradycji. Napisz prosze o ewentualnych problemach z realizacją. Projekt podoba mi sie i nie wykluczam, że w takim właśnie zamieszkamy. Przekonaj nas, że warto go wybrać. Wiem, że nie jestes rzecznikiem pracowni, ale inwestor to coś więcej. Jest bardziej wiarygodny. Jak planujesz rozwiązać ogrzewanie? Czy ten prześwit pomiedzy kuchnią i pokojem dziennym jest na tyle szeroki, że swobodnie pomieści stół. Czy schody w projekcie są murowane, czy dokonałeś zmiany w ramach adaptacji. To na razie tyle, chociaz pytań mam jeszcze dużo. Będę przyglądać sie Twoim poczynaniom. Życze sukcesów na budowie.

• 2 weeks później...
Dzięki bardzo za informacje, coraz bardziej nam się ten domek podoba. Okna , a raczej ich koszt, troche przerażają... Masz piękna więźbę na dachu, dobrze zrobiona i jeszcze taka ... czerwona ( różowa??). Czy nie miałeś kłopotu z jej wykonaniem, cos zmieniałeś może? Jeden z forumowiczów sygnalizował jakieś kłopoty z ta więźbą. Do Ytonga trudno znaleźć dobrą ekipę (fachową), czy nie miałeś z tym kłopotów? Też nam Ytong chodzi po głowie, ale obawiamy się o wykonawstwo. Alternatywnie o Porothermie 50... Jak znajdziesz troche czasu, to moze coś napiszesz?