kamila_pokrywka 20.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Pomóżcie proszę, bo może się czepiam... Jak zgodnie ze sztuką powinny być położone plytki w wewnętrznych narożnikach? Wydawało mi się, że powinny być równiutko przycięte, bo inaczej fuga w rogu wychodzi dość gruba. A tymczasem słyszę, że "i tak fuga przykryje"... Dodam, że płytki kładzione są od samej krawędzi ściany, a na ścianie prostopadłej "zakładane" na płytkę wczesniej położoną. Nie wiem, czy dobrze to opisałam, ale może jakaś litościwa dusza zrozumie Poratujcie, bo może się czepiam, ale wydaje mi się że taka gruba fuga psuje cały efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 20.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Płytki w narożniku muszą być przycięte równo, ale klei się tak jak opisałaś - na zakład. W narożnikach nie mam fugi,tylko silikon, spoina jest minimalnie grubsza ale mam płytki położone z minimalną fugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 20.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Chodzi o plytki w lazience?, w takim miejscu w ogole dobrze jest zastosowac fuge silikonowa, szczegolnie w miejscach narazonym bardzo na wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 20.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 http://www.rolicz.com/prace7komkris.pdfzerknij na to. W twojej , domyslam sie, łazience uderzyło Cie to, ze przerwy miedzy płytkami w naroznikach sa co płytka róznej grubosci. Jezeli nie sa za grube silikon to ładnie przykryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts