mme33 21.11.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam:) Czy ktoś widział na żywo taką oprawę firmy Spotline? Może posiadacie lampy tej firmy? http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/3978_0.JPG Ciekawa jestem również jakie inne halogeny lub ledy są godne polecenia waszym zdaniem.Ja szukam trzech do przedpokoju. Proszę o Wasze opinie i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 21.11.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ponawiam pytanie czy ktoś z Was ma halogeny firmy Spotline?Zależy mi na opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 22.11.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 22.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wchodzisz do sklepu i masz tego masę, do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darecki86 29.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja kupiłem dwa halogeny firmy Spotline i kilka światełek ledowych, w tym jeden pasek ledowy i jestem bardzo zadowolony. Dobrze się przezentują i mam wrażenie, że światło jest lepsze, niż z takiego oświetlenia z innych firm. Polecam firmę spotline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karna 08.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam:) Czy ktoś widział na żywo taką oprawę firmy Spotline? Może posiadacie lampy tej firmy? http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/3978_0.JPG Ciekawa jestem również jakie inne halogeny lub ledy są godne polecenia waszym zdaniem.Ja szukam trzech do przedpokoju. Proszę o Wasze opinie i uwagi Nie wiem, czy to jest dokładnie ta sama oprawa (zdjęcia trochę przekłamują), ale widziałam podobne oprawy w domu modelowym w Jankach; ta opraw jest w łazience i według mnie przepięknie się prezentuje. Zresztą chyba w calym domu są lampy Spotline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts