palen 21.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich. Prosiłbym o pomoc, chodzi o to, że muszę skonstruować chlebak elektryczny. Taki który będzie się otwierał automatycznie przez naciśniecie przycisku ( najlepiej na pilot bezprzewodowy). Czy może mi ktoś pomóc ? Potrzebowałbym listy rzeczy które będą mi potrzebne, ich ceny oraz gdzie je dostać. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_ccc 21.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Jak możesz to wklej zdjęcie samego chlebaka.Najprościej dołożyć sprężynki powodujące samoczynne uchylenie się pokrywy oraz jakiś elektromagnes który będzie zwalniał zabezpieczenie(rygiel ).Może być od starego dzwonka.Do tego transformator,mostek,przycisk(włącznik).Pilot + odbiornik to chyba z serwisu aukcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 21.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Trochę osobliwe to... Jak te silniki i inną elektrykę włożysz do chlebaka, to nie będzie miejsca na chleb, jakto umieścisz na zewnątrz - będzie brzydko wyglądać. Jest też opcja, że chodzi ci o maszynkę do krojenia chleba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 23.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kup uniwersalny zamek centralny do samochodów i jakiś zasilacz 12V - na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 23.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Po co zamek do chlebaka ? Czemu ma to służyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 23.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Doradzam rowniez forum elektroda. Forum typowo elektryczno-elektroniczne, gdzie sam czesto zagladam i pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 25.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 centralny zamek ma sluzyc otwieraniu tego chlebaka ale gozej jak to wszystko zamovcowac wydaje mi sie ze lepsza by bylo to uzbroic w silniczek i jakies przekladnie a wszystko umiescic albo w podwoujnym dnie albo z tylu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 26.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Po co zamek do chlebaka ? Czemu ma to służyć ? Pewnie to prezent dla teściowej... - jak będzie pyskować to nici z kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 26.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 eeeeeeee sie nieznacie jak wlasciciel domu kupi chleb to wiesz pilocikiem pyk i tesciowa musi czekac na pozwolenie szefa a tak bieze ile chce i potem gruba jest oki pozdrawiam byle tego moja tesciowa nie czytala boona mi kludeczke pyk a skubana dobze gotuje i zawsze to co lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts