Tajka 21.11.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, Mam spory problem dlatego proszę Was o pomoc. "Fachowiec" w mojej małej łazience najpierw zamontował miskę wc ( podwieszaną) a przy montażu kabiny prysznicowej okazało się , że otwierane na zewnątrz drzwi ocierają o miskę. Mam pytanie, czy w geberycie można wywiercić o ok. 1 cm dalej otwór i w nim zamontować miskę? A może jest inny sposób, żeby o ten jeden centymetr przesunąć miskę wc ? Proszę o jakąś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 21.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 To pytanie lepiej zadać w dziale wymiana doświadczeń Miski nie montowałam ale z tego co kojarzę to ma ona z tyłu 2 otwory i wiesza się ją na stelażu na 2 śrubach. Może w twojej misce otwory są na tyle duże żeby je na tych śrubach przesunąć o 1cm w poziomie? A jeśli nie to może dałoby się samemu te otwory poszerzyć i przesunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 21.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 nie da sie az o cm ale o 2-3mm na pewno. dalo by sie przesunąć więcej gdyby nie dopływ i odpływ wody z WC. Rury nie sa elastyczne i nic z tym z pewnoscią nie zrobisz. Gratuluje fachowca. Koniecznie potrzebujesz te drzwi do kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tajka 22.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 czy potrzebuje drzwi do kabiny? Wszystko zamontowane. Mam chyba dwa wyjścia albo wymienic kibelek na mniejszy albo wymienic kabinę prysznicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 I nie zapomnij zabić "fachowca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts