Hakuna 21.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam! Kilka dni temu wychodząc z domu, wyłączyłam telewizor jak to zwykle robię, jednak gdy przyszłam z powrotem on ani drgnie... Podłączałam go do innych kontaktów ale najwyraźniej to z tv jest problem. Nie chce się włączyć, jakby umarł. Co się mogło stać? Dodam, że telewizor ma kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Po głębokim namyśle doszedłem do wniosku, że chyba się popsuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 21.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie chce się włączyć, jakby umarł. Spróbuj nim potrząsać, może tylko zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hakuna 21.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Hahahahaha "Po głębokim namyśle doszedłem do wniosku, że chyba się popsuł... " No z tym, że się popsuł to przyznam niezłe rozwiązanie, nie wpadłam na to! " Spróbuj nim potrząsać, może tylko zasnął" Nie no już go budziłam ale nic, obawiam się, że to może ta nowa grypa? A tak już zupełnie serio, to jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No. Serwis RTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Hahahahaha "Po głębokim namyśle doszedłem do wniosku, że chyba się popsuł... " No z tym, że się popsuł to przyznam niezłe rozwiązanie, nie wpadłam na to! " Spróbuj nim potrząsać, może tylko zasnął" Nie no już go budziłam ale nic, obawiam się, że to może ta nowa grypa? A tak już zupełnie serio, to jakieś pomysły? Mam pomysła jak Ferdek Kiepski.Jak to soniak to oddaj do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mam pomysła jak Ferdek Kiepski.Jak to soniak to oddaj do serwisu. a jak innej marki to go wyrzuć i idź po nowy. a poważnie to zacząłbym od bezpiecznika a potem dowaliłbym się do tranzystorów wysokonapięciowych w zasilaczu i bloku WN.Ale to nie dla amatorów.Czyli jednak serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hakuna 22.11.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a poważnie to zacząłbym od bezpiecznika a potem dowaliłbym się do tranzystorów wysokonapięciowych w zasilaczu i bloku WN.Ale to nie dla amatorów.Czyli jednak serwis. a to będą koszta rzędu? (orientacyjnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ... Co się mogło stać? Dodam, że telewizor ma kilka lat. To wszystko wyjaśnia. Dorósł, dojrzał i postanowił więcej nie pokazywać tych bredni, którym Cie karmił codziennie. A baterie w pilocie sprawdziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 23.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a po co Ci telewizor - ja od roku żyję bez mimo uzależnienia wręcz poprzednio, pierwsze 2-3 tygodnie były ciężkie ale teraz jest lepiej niż z telewizorem - jest więcej czasu na internet :-) Poza tym tak trochę z innej bajki ale telewizora dotyczy - polecam do przeczytania http://www.rybinski.eu/?p=864&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts