Anna Broc 21.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Pozostało mi kilka kawałków korka którym wyłozyłam ścianę w jednym z pomiesczeń. Doskonale nadają się aby zrobic z nich podkładki pod np. garnki, przycięłam je jakos nożem ale brzegi są wystrzępione, może ktoś wie czym je wygładzić aby nie kruszyły się na krawędziach. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 22.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Może spróbuj przyciąć gilotyną lub bardzo ostrym nożem. My przycięliśmy cienkim ostrym nożem i nic się nie strzępi. Podejrzewam, że tnąc powyrywałaś kawałeczki korka i dlatego tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 22.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nożem do tapet / wykładzin całkiem znośnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 23.11.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dziekuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts