Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak OGRZAĆ!!!!

kasku

Recommended Posts

Proszę o radę :lol: mam mieszkanie w starym budownictwie,wysoki parter, jakieś 40m,duży pokój 20m,długi,długi przedpokój po środku łazienka a na końcu kuchnia,jest to bardzo zimne mieszkanie i szukam jakiegoś niedrogiego rozwiązania na ogrzanie mieszkania,w tym momencie w pokoju stoi piec kaflowy a w innych pomieszczeniach ogrzewanie elektryczne na które mnie po prostu nie stać bo mam trudna sytuacje,piec ogrzewa pokój a cała reszta jest niedogrzana,chciałabym zlikwidować piec bo mam jeden pokój dla mnie i dziecka,tylko czym zastąpić żeby było niedrogo i przede wszystkim ciepło!!!jeszcze jest taki problem,że nic nie mogę wbić w ścianę bo po prostu się z niej sypie piach :cry: czy można coś na te ściany położyć?jest niemożliwe żeby wbić gwożdzia chociażby na obrazek nie mówiąc coś ciężkiego,kołki muszą być wielkie a i tak z czasem dziura się powiększa i zaczyna się sypać!!!bardzo proszę o jakieś wskazówki-rady :lol: i z góry dziękuję :D

• 3 weeks później...
patrzylam,czytalam moze niedokladnie nie wiem a juz o rozprowadzaniu cieplego powietrza to zupelnie nic nie wyczytalam,nawet sobie nie moge tego wyobrazic,ale zasiade wieczorkiem i jeszcze raz wszystko dokladnie przejrze,dzieki wielkie i pozdrawiam :wink: