kasku 21.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Proszę o radę mam mieszkanie w starym budownictwie,wysoki parter, jakieś 40m,duży pokój 20m,długi,długi przedpokój po środku łazienka a na końcu kuchnia,jest to bardzo zimne mieszkanie i szukam jakiegoś niedrogiego rozwiązania na ogrzanie mieszkania,w tym momencie w pokoju stoi piec kaflowy a w innych pomieszczeniach ogrzewanie elektryczne na które mnie po prostu nie stać bo mam trudna sytuacje,piec ogrzewa pokój a cała reszta jest niedogrzana,chciałabym zlikwidować piec bo mam jeden pokój dla mnie i dziecka,tylko czym zastąpić żeby było niedrogo i przede wszystkim ciepło!!!jeszcze jest taki problem,że nic nie mogę wbić w ścianę bo po prostu się z niej sypie piach czy można coś na te ściany położyć?jest niemożliwe żeby wbić gwożdzia chociażby na obrazek nie mówiąc coś ciężkiego,kołki muszą być wielkie a i tak z czasem dziura się powiększa i zaczyna się sypać!!!bardzo proszę o jakieś wskazówki-rady i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdudziak 07.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a myslales o kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasku 07.12.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 o kominku?hm?a jakby to mialo wygladac?w miejsce pieca?jakby troszke jasniej,jestem kobitka i potrzebuje drukowanych liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagi15 07.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 weź dłuższe gwoździe pod tym co się sypie sa najprawdopodobniej deski,wywal piec a w tym miejscu zamontuj kominek będzie fajny klimacik a przy okazji cieplutko!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasku 07.12.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no ale co dalej w pokoiku przytulnie i cieplutko a w przedpokoiku,lazience i kuchni -2 ,w scianie chyba nie ma desek przynajmniej tak mi sie wydaje,tam pozniej jest cegla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagi15 07.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 spójrz w tematy jakie są już prowadzone na tym forum ,jest tu dużo na temat rozprowadzania ciepła,na pewno najtaniej będzie wykorzystywać cieple powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasku 08.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 patrzylam,czytalam moze niedokladnie nie wiem a juz o rozprowadzaniu cieplego powietrza to zupelnie nic nie wyczytalam,nawet sobie nie moge tego wyobrazic,ale zasiade wieczorkiem i jeszcze raz wszystko dokladnie przejrze,dzieki wielkie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts