guliwer67 21.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 chciałbym poradzić się fachowca czy gruntowac gładzie? tynki c-w przetarłem packą żeby spadł piach,następnie zagruntowałem natryskowo kreiselem. na tak przygotowane ściany położyłem gładzie z cekolu 2-3x.teraz chcę sufity na poddaszu z płyty g-k i gładzie na ścianach zagruntować "śnieżką lateksową".czy tak będzie dobrze?proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 21.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 chciałbym poradzić się fachowca czy gruntowac gładzie? tynki c-w przetarłem packą żeby spadł piach,następnie zagruntowałem natryskowo kreiselem. na tak przygotowane ściany położyłem gładzie z cekolu 2-3x.teraz chcę sufity na poddaszu z płyty g-k i gładzie na ścianach zagruntować "śnieżką lateksową".czy tak będzie dobrze?proszę o pomoc wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 22.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Do gruntowania służy grunt. Kup grunt, zagruntuj raz i tak będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi465 22.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeśli chodzi ci o tą śnieżkę http://www.przemaluj.pl/1131_320.htm to możesz ją roźcienczyć i zagruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirron 22.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 też myślałem o użyciu tej śnieżki do przemalowania wstępnego ścian zanim położę właściwą farbę.... ewentualnie myślałem żeby kupić jakąś zwykłą białą emulsję, cieszynkę czy śnieżkę i pomalować żeby przykryć plamy i miejsca po szpachlowaniu bruzd i pęknięć które przebijają spod gładzi.. a na to kolorek Akrylit-W dekorala... co Wy malarze na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts