Andrzej_78 24.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślałem że są niepotrzebne, chciałem w tym miejscu zapiankować.To rozumiem,że następny błąd, ale czy duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 24.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Znalazłem sobie instrukcje montażu Jareko. Brak zamocowania dolnej, poziomej części ramy - błąd, ale widzę że jest jeszcze do naprawienia bez demontażu okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ...To rozumiem,że następny błąd, ale czy duży?Największy z tych jakie zostały popełnione !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 24.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Czy jest szansa żeby je dobrze włożyć z powrotem ? Mogę je wsadzić i przyklinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 25.11.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czy jest szansa żeby je dobrze włożyć z powrotem ? Mogę je wsadzić i przyklinować. Kup plastikowe kliny i podklinuj ponownie zwracając uwagę by okna były w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts