Dolnoślązak 21.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witajcie, stoję przed dylematem wyboru mieszkania, jedno lokalizacja gorsza ale z dobrym rozkładem pomieszczeń, w drugim w lepszej lokalizacji musiałbym stawiać ściankę działową ok. 15m2, żeby oddzielić pokój od kuchnia - aneks nie wchodzi u mnie w grę I stąd moje pytanie - ile może kosztować taka ściana? Chodzi mi o same koszty materiałów. Być może pytanie laickie ale w temacie budowlanki jestem zupełnie ciemny Pozdrawiam i liczę na jakąś przychylną duszę, co mnie oświeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zone_wlkp 21.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Uwzględniając cenę mieszkania to grosze... materiały zależy jakie od 200 do 500 zl max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 22.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Uwzględniając cenę mieszkania to grosze... materiały zależy jakie od 200 do 500 zl max Plus skromne 5-10 tys. na pozwolenie na budowę na postawienie tej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 22.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Albo postawić ściankę z g-k. Nie zawsze wymaga ona pozwolenia (we własnościowym mieszkaniu nie wymaga z tego co się orientuję. Mogę się jednak mylić ale warto sprawdzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 23.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 lekka ścianka z karton gipsu i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 23.11.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Albo postawić ściankę z g-k. Nie zawsze wymaga ona pozwolenia (we własnościowym mieszkaniu nie wymaga z tego co się orientuję. Mogę się jednak mylić ale warto sprawdzić) Forma własności nie ma znaczenia. Jest to przebudowa a ta wymaga PnB, kierownika budowy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts