Sloneczko 21.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 U mnie od jakiegoś czasu jest tak - pokazuje się puste miejsce po prawej stronie: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/murator_zrzut.jpg Dlaczego nie mam obrazu na całym ekranie? Dodatkowo, wklejane zdjęcia są obcinane z prawej strony i obrazek który pokazałam też został przycięty i nie widać jak duże jest to wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Miejsce na reklamę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Pewnie tak. U mnie jest to samo. Jak sa wieksze zdjecia to ucina prawa polowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.11.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tak sobie tu gdybamy i możemy nadal gdybać, ale jeśli jest to wątek "Uwagi o naszym Forum", chciałabym uzyskać odpowiedź od forumowych informatyków: dlaczego obraz forum mam przesunięty całkiem w lewo i dlaczego wklejane zdjęcia są dość sporo ucinane po ich prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Przecież te zmiany istnieją już od półtora miesiąca http://forum.muratordom.pl/obciete-zdjecia-w-poziomie,t171325.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.11.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Istnieją, ale czekałam cierpliwie myśląc że te niedogodności ktoś wreszcie usunie. Okazuje się, że forumowicze są potrzebni tylko do pewnych spektakularnych działań, którymi być może będzie się można pochwalić mediom?... A tak na co dzień, niech się męczą i denerwują że forum nie działa jak powinno. Jest mi przykro, jak nie wiem co że traktuje się nas tak przedmiotowo, a przecież bez nas tego forum by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Istnieją, ale czekałam cierpliwie myśląc że te niedogodności ktoś wreszcie usunie. Okazuje się, że forumowicze są potrzebni tylko do pewnych spektakularnych działań, którymi być może będzie się można pochwalić mediom?... A tak na co dzień, niech się męczą i denerwują że forum nie działa jak powinno. Jest mi przykro, jak nie wiem co że traktuje się nas tak przedmiotowo, a przecież bez nas tego forum by nie było. Ach, żeby nas tak ktoś pochwalił, jakieś media. Nigdy nic Przesłaliśmy temat (forum, nie chwalenia) do informatyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 25.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nawiązując do tematu wątku:. 1. Forum NIE jest zniekształcone.2. Użytkownicy forum wkładają czasem zdjęcia jak popadnie, bez sprawdzenia czy się zmieszczą, są przypadki wstawiania plików graficznych o szerokości całego ekranu3. Takie zachowanie powoduje ze cały wątek rozszerza sie, psuje układ strony i powoduje trudności w nawigacji (poprzesuwane linki i buttony), rozjechana strona. Dlatego zostało wprowadzone automatyczne "chowanie" zdjęcia do szerokości wątku i miejsca na post. Zdjęcie jest nieruszone, można się o tym przekonać wybierając z prawego menu myszy - pokaz obrazek - zaprezentuje się w całości Proszę dbać o wygląd i układ forum, jedna ambitna osoba wkładająca duże (ogromne) zdjęcie powoduje ze wszyscy się meczą przewijając stronę w poziomie Niczemu to nie służy Pozdrawiamweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Istnieją, ale czekałam cierpliwie myśląc że te niedogodności ktoś wreszcie usunie. Okazuje się, że forumowicze są potrzebni tylko do pewnych spektakularnych działań, którymi być może będzie się można pochwalić mediom?... A tak na co dzień, niech się męczą i denerwują że forum nie działa jak powinno. Jest mi przykro, jak nie wiem co że traktuje się nas tak przedmiotowo, a przecież bez nas tego forum by nie było. Ach, żeby nas tak ktoś pochwalił, jakieś media. Nigdy nic Przesłaliśmy temat (forum, nie chwalenia) do informatyków. No i chyba informatycy przysłali nam paternoster. Lepiej wiedzą, czy forum jest czy nie jest zniekształcone... Krótko mówiąc, zrobili porządek z niesfornymi userami. A z tym brakiem pochwał to Redakcja przesadza, przecie nagrody nawet były za najlepszą stronę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.11.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nawiązując do tematu wątku:. Forum NIE jest zniekształcone. Znalazłam na forum pytanie, zadane jeszcze na początku października, na które do tej pory NIKT z Redakcji nie odpowiedział: http://forum.muratordom.pl/banery-pionowe-na-forum-denerw-wiajace-adminie-help,t171176.htm Kiedy odpowie i kiedy wygląd forum wróci do normy?! Zdjęcie jest nieruszone, można się o tym przekonać wybierając z prawego menu myszy - pokaz obrazek - zaprezentuje się w całości A jednak jest naruszone (choć pomysł dobry, bo sama często się wściekałam na rozciągnięte strony), jeśli widać je w poście z obciętą prawą stroną. Nie dałoby się zmniejszyć zdjęcia proporcjonalnie w całości? Nie każdy wpadnie na pomysł by klikać w "pokaż obrazek" skoro jest widoczny i dlatego należało poinformować forumowiczów wcześniej o wprowadzanych zmianach. Była taka informacja i może ją przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts