Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego widok forum jest zniekształcony?

Sloneczko

Recommended Posts

U mnie od jakiegoś czasu jest tak - pokazuje się puste miejsce po prawej stronie:

http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/murator_zrzut.jpg

Dlaczego nie mam obrazu na całym ekranie?

Dodatkowo, wklejane zdjęcia są obcinane z prawej strony i obrazek który pokazałam też został przycięty i nie widać jak duże jest to wolne miejsce :roll:

Istnieją, ale czekałam cierpliwie myśląc że te niedogodności ktoś wreszcie usunie.

Okazuje się, że forumowicze są potrzebni tylko do pewnych spektakularnych działań, którymi być może będzie się można pochwalić mediom?...

A tak na co dzień, niech się męczą i denerwują że forum nie działa jak powinno.

Jest mi przykro, jak nie wiem co że traktuje się nas tak przedmiotowo, a przecież bez nas tego forum by nie było.

Istnieją, ale czekałam cierpliwie myśląc że te niedogodności ktoś wreszcie usunie.

Okazuje się, że forumowicze są potrzebni tylko do pewnych spektakularnych działań, którymi być może będzie się można pochwalić mediom?...

Jest mi przykro, jak nie wiem co że traktuje się nas tak przedmiotowo, a przecież bez nas tego forum by nie było.

Ach, żeby nas tak ktoś pochwalił, jakieś media. Nigdy nic :cry:

Przesłaliśmy temat (forum, nie chwalenia) do informatyków.

Nawiązując do tematu wątku:.

1. Forum NIE jest zniekształcone.

2. Użytkownicy forum wkładają czasem zdjęcia jak popadnie, bez sprawdzenia czy się zmieszczą, są przypadki wstawiania plików graficznych o szerokości całego ekranu

3. Takie zachowanie powoduje ze cały wątek rozszerza sie, psuje układ strony i powoduje trudności w nawigacji (poprzesuwane linki i buttony), rozjechana strona.

Dlatego zostało wprowadzone automatyczne "chowanie" zdjęcia do szerokości wątku i miejsca na post.

Zdjęcie jest nieruszone, można się o tym przekonać wybierając z prawego menu myszy - pokaz obrazek - zaprezentuje się w całości

Proszę dbać o wygląd i układ forum, jedna ambitna osoba wkładająca duże (ogromne) zdjęcie powoduje ze wszyscy się meczą przewijając stronę w poziomie

Niczemu to nie służy

Pozdrawiam

web

Ach, żeby nas tak ktoś pochwalił, jakieś media. Nigdy nic :cry:

Przesłaliśmy temat (forum, nie chwalenia) do informatyków.

No i chyba informatycy przysłali nam paternoster.

Lepiej wiedzą, czy forum jest czy nie jest zniekształcone...

Krótko mówiąc, zrobili porządek z niesfornymi userami. :-?

A z tym brakiem pochwał to Redakcja przesadza, przecie nagrody nawet były za najlepszą stronę, nie? 8) :D

Nawiązując do tematu wątku:.

Forum NIE jest zniekształcone.

Znalazłam na forum pytanie, zadane jeszcze na początku października, na które do tej pory NIKT z Redakcji nie odpowiedział:

http://forum.muratordom.pl/banery-pionowe-na-forum-denerw-wiajace-adminie-help,t171176.htm

Kiedy odpowie i kiedy wygląd forum wróci do normy?!

Zdjęcie jest nieruszone, można się o tym przekonać wybierając z prawego menu myszy - pokaz obrazek - zaprezentuje się w całości

A jednak jest naruszone (choć pomysł dobry, bo sama często się wściekałam na rozciągnięte strony), jeśli widać je w poście z obciętą prawą stroną. Nie dałoby się zmniejszyć zdjęcia proporcjonalnie w całości?

Nie każdy wpadnie na pomysł by klikać w "pokaż obrazek" skoro jest widoczny i dlatego należało poinformować forumowiczów wcześniej o wprowadzanych zmianach.

Była taka informacja i może ją przegapiłam?