magda8801 22.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam. Jestem tu nowa, pilnie poszukuję ekipy do wykończenia domu w łodzkim. Niestety mam nie miłe doświadczenia z obecnymi ekipami, rozgrzebali i słuch po nimi zaginął ;/ Może ktoś z was może mi polecic solidną i w miare tanią ekipe do wykończenia ? Bardzo was proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam. Jestem tu nowa, pilnie poszukuję ekipy do wykończenia domu w łodzkim. Niestety mam nie miłe doświadczenia z obecnymi ekipami, rozgrzebali i słuch po nimi zaginął ;/ Może ktoś z was może mi polecic solidną i w miare tanią ekipe do wykończenia ? Bardzo was proszę Jaki zakres prac wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda8801 22.11.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ułożenie płytek na schodach wewnątrz i na zewnątrz, sufity podwieszane, ewentualnie malowanie ścian, ułożenie kostki brukowej na podjeździe, montaż sanitariatów itp. wszystko co trzeba zrobic zeby wreszcie zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaj 24.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 W jakim rejonie masz domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewinska30 27.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam mam pytanko czy znalazła już Pani kogos do wykończenia tego mieszkania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts