Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Palnik BRUCER + sterownik eCoal

zawijan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie co z kasą - a przypomniałem sobie o akcyzie na węgiel tzn. że w tym roku eko jest już droższy o wartości akcyzy. Na kopalni eko luzem Pieklorz kosztuje już 674,67 zł za tonę :( a było 637.14 zł. http://www.kwsa.pl/sprzedaz_wegla/paliwa_kwalifikowane

Kupowałem właśnie trochę opału do mojego antyka i odbiorcy indywidualnego to nie dotyczy.

Na fakturze jest napis zwolnione z akcyzy

Na dworze ciepło,kotły pykają,kaska w kieszeni zostanie.Może pomyślimy o wakacjach.Może zrobimy jakiś zlot.Co Wy na to?

Piękna propozycja.

Wakacje to może zlocik gdzieś nad morzem... ??

Taka większa gromadka różnych użytkowników, chociaż na jakiś weekendzik.

Trochę znajomości w jednej miejscowości nad morzem posiadam, szło by pokoje załatwić, jak będzie odpowiednie wyprzedzenie czasowe.

Co do biurokracji to masakra, nikt pewnie nie wie dokładnie jak to ma wyglądać bo nawet w Urzędzie Celnym który ma sprawować nad tym kontrolę nie wiele idzie się dowiedzieć.

Jeden wielki burdel. Na razie jedna wielka partyzantka.

Najgorzej że teraz nie dasz gdzieś przecinka a za 3 czy 4 lata będzie kontrola.

Piękna propozycja.

Wakacje to może zlocik gdzieś nad morzem... ??

Taka większa gromadka różnych użytkowników, chociaż na jakiś weekendzik.

Trochę znajomości w jednej miejscowości nad morzem posiadam, szło by pokoje załatwić, jak będzie odpowiednie wyprzedzenie czasowe.

Bardziej optowałbym gdzieś w centrum naszego kraju aby odległości nie były dla niektórych aż tak spore :)

Ty zaraz chcesz dwie pieczenie na jednym ogniu upiec :)

:) :) :)

pszesz ja z nadmorskiej miejscowości pochodzę, to pokoje taniej idzie załatwić.

Tylko trzeba sporo wcześniej.

Ze swoją ekipą często wyjeżdżamy na "drugi weekend majowy". (nie 1,2,3maj), tylko nieco później jak wypada Boże Ciało

W tym roku wypada to 7czerwca w czwartek, więc urlopik na piątek i piękny przedłużony weekendzik... :)

No ale, wszystko w Waszych rękach i Waszych chęciach. Ja się więcej osób zdecyduje, to można jakiś wątek założyć i się zgadywać.

W centrum Polski przy pięknej pogodzie się kisić?

Czyśta z byka spadli?

Można chyba raz na luzie?

Do siebie nad morze mogę kogoś przygarnąć, ale tam mam aż 2pokoje :) więc miejsce w jednym się znajdzie ;)

Możemy się Karoka umówić, że ten pokój rezerwuję dla Ciebie.

Trochę jodu powdychacie :)

Edytowane przez Jarecki79
literówka