czp01 15.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nooo zlot - samochody czy motocykle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nooo zlot - samochody czy motocykle:) Piecuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pomysł jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jeszcze jakby któryś z Zawijanów dołączył , to by dopiero było.Oni też chyba mają urlopy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ale tu śmiecimy no ale w wyższym celu. Wiadomo Zawinięci plus ES i inni chętni - e tam wolny wekend zawsze można zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A co mamy do roboty. Poczekaj,aż dołączą inni.To dopiero bądzie śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Może napiszesz jak wypadł pojedynek koala vs bruli.Na pojedynek OBCY KONTRA PREDATORchyba się nie doczekamy.Jeden siedzi w karcerze drugi chyba się wycofał.Popcorn się zmarnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 koala vs bruli ha ha - jutro gdzieś wieczorem skończy się zasyp ( albo wcześniej) to dokładnie wyliczę różnicę w spalaniu ekogroszku - i napiszę parę luźnych wniosków, które mi się nasunęły jako zwykłemu użytkownikowi kotłowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 15.01.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Może napiszesz jak wypadł pojedynek koala vs bruli.Na pojedynek OBCY KONTRA PREDATORchyba się nie doczekamy.Jeden siedzi w karcerze drugi chyba się wycofał.Popcorn się zmarnuje. Spokojnie doczekacie się. Zdjęcia już są. Rozruch planowany na wtorek. "obcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Właśnie co z kasą - a przypomniałem sobie o akcyzie na węgiel tzn. że w tym roku eko jest już droższy o wartości akcyzy. Na kopalni eko luzem Pieklorz kosztuje już 674,67 zł za tonę a było 637.14 zł. http://www.kwsa.pl/sprzedaz_wegla/paliwa_kwalifikowane Kupowałem właśnie trochę opału do mojego antyka i odbiorcy indywidualnego to nie dotyczy. Na fakturze jest napis zwolnione z akcyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Na dworze ciepło,kotły pykają,kaska w kieszeni zostanie.Może pomyślimy o wakacjach.Może zrobimy jakiś zlot.Co Wy na to? Piękna propozycja. Wakacje to może zlocik gdzieś nad morzem... ?? Taka większa gromadka różnych użytkowników, chociaż na jakiś weekendzik. Trochę znajomości w jednej miejscowości nad morzem posiadam, szło by pokoje załatwić, jak będzie odpowiednie wyprzedzenie czasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie dotyczy !!!Ci którzy podnieśli ceny od 1 stycznia po prostu chcą więcej zarobić.Muszę jednak dodać że nowe dostawy będą pewnie drożej bo ceny wungla niestety poszły w górę na kopalniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Trochę znajomości w jednej miejscowości nad morzem posiadam, szło by pokoje załatwić, jak będzie odpowiednie wyprzedzenie czasowe. Ty zaraz chcesz dwie pieczenie na jednym ogniu upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kupowałem właśnie trochę opału do mojego antyka i odbiorcy indywidualnego to nie dotyczy. Na fakturze jest napis zwolnione z akcyzy No fakt - był nawet wczoraj jakiś reportaż w TY na temat biurokracji związanej z tym zwolnieniem z akcyzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 15.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 W końcu dobry biznesmen z niego. "obcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Co do biurokracji to masakra, nikt pewnie nie wie dokładnie jak to ma wyglądać bo nawet w Urzędzie Celnym który ma sprawować nad tym kontrolę nie wiele idzie się dowiedzieć.Jeden wielki burdel. Na razie jedna wielka partyzantka.Najgorzej że teraz nie dasz gdzieś przecinka a za 3 czy 4 lata będzie kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Piękna propozycja. Wakacje to może zlocik gdzieś nad morzem... ?? Taka większa gromadka różnych użytkowników, chociaż na jakiś weekendzik. Trochę znajomości w jednej miejscowości nad morzem posiadam, szło by pokoje załatwić, jak będzie odpowiednie wyprzedzenie czasowe. Bardziej optowałbym gdzieś w centrum naszego kraju aby odległości nie były dla niektórych aż tak spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ty zaraz chcesz dwie pieczenie na jednym ogniu upiec :) pszesz ja z nadmorskiej miejscowości pochodzę, to pokoje taniej idzie załatwić. Tylko trzeba sporo wcześniej. Ze swoją ekipą często wyjeżdżamy na "drugi weekend majowy". (nie 1,2,3maj), tylko nieco później jak wypada Boże Ciało W tym roku wypada to 7czerwca w czwartek, więc urlopik na piątek i piękny przedłużony weekendzik... No ale, wszystko w Waszych rękach i Waszych chęciach. Ja się więcej osób zdecyduje, to można jakiś wątek założyć i się zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Może Jarecki nasz zaprosi, hehe. Byłoby w miarę po środku.No i E-Miz pod ręką.Ale się wchamiłem, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) W centrum Polski przy pięknej pogodzie się kisić? Czyśta z byka spadli? Można chyba raz na luzie? Do siebie nad morze mogę kogoś przygarnąć, ale tam mam aż 2pokoje więc miejsce w jednym się znajdzie Możemy się Karoka umówić, że ten pokój rezerwuję dla Ciebie. Trochę jodu powdychacie Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Jarecki79 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts